Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 17:56

Mersin Tarsus BİM'den RKS Pro 3 X elektrikli bisiklet aldım. Kurulumu için Tarsus'ta Tekke Mahallesi Demir Kapı Aşkın Motor yetkili servisine götürdüm. Kurulum ücretsiz olduğu için 10-12 yaşındaki çıraklarına yaptırdılar. Olaya tam hakim olmadıkları için üstün körü yaptılar ve bisikleti teslim ettiler. Katlanabilir bisiklet olduğu için gidonun katlama yeri gevşek kaldı. Yetkili servise geri götürdüm, yıldız tornavida ile biraz uğraştılar ama yapamadılar. Haftaya gel, onu yaparız dediler. Diğer hafta gittiğimde işlerinin yoğun olduğundan dolayı onunla uğraşmayız dediler. Başka yetkili servise yönlendirdiler. Kabul etmedim, çünkü bisikletimin kurulumunu kendileri yaptıysa hatasını da kendileri düzeltmeliydi.
Başka tarihte fren halatı koptu (çok kalitesiz fren halatı kullanmışsınız) yine götürdüm, motor tamir ettikleri için yapamayız dediler ve freni kopmuş vaziyette oradan ayrıldım. Kurulum haricinde hiçbir şekilde hizmet alamadım. Sayın RKS yöneticileri, sizin müşteri memnuniyetiniz bu mu? Neden işini ehline vermiyor ve müşterilerinizi böyle mağdur ediyorsunuz.

profile profile profile
21 Ekim 2024 20:28

Hiç kimse iletişime geçmez mi

24 Ekim 2024 20:18

RKS yöneticileri uyuyor musun neden ürününüz ve yetkini bayiliğinizin arkasında durmuyor sunuz

16 Kasım 2024 18:18

Ürün sonrası hizmette aşkın motor da sıkıntı yaşadım

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 15:49

Nurettin
24 Mayıs 2024 16:32
RKS Motor RKS Pro5 Garanti Kapsamı Hk.
Gokalp sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 15:40
Samet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Haksız Kurulum Ücreti!

05 Ağustos 2023 23:35
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Erzincan Servis Skandalı!

06 Ağustos 2023 19:30