RKS Motor REALE125 Alımında Yaşanan Fiyat Düşüşü Ve İlgisizlik

RKS Motor REALE125 Alımında Yaşanan Fiyat Düşüşü Ve İlgisizlik
20 Ağustos 2024 18:17

3 Temmuz'da reale125 aldım. Alırken de dediler ki zam gelecek, kampanya bitecek falan filan, beni bir şekilde gaza getirdiler. Ben de fiyatından ziyade kredi kartı kampanyasından yararlanmak için bunların gazına gelip acele ettim ve gittim satın aldım.

119.500 TL ödeme yaptım. Aradan 1 hafta geçti. Bir indirim daha yapmışlar. 114.720 TL'ye fiyatı düşürmüşler. Bayiye yazıyorum, cevap veren yok. RKS'nin markanın direkt kendi genel merkezine yazıyorum, cevabın c'si yok. Bu kadar duruşu olmayan kalitesiz bir marka hayatımda görmedim. Bir markanın duruşu, politikası olur. Ama yok.

İnsan hani arar der ki indirime girdik, elimizden bir şey gelmiyor. Neyse dedik, 5000 TL zararımız var dedik, sustuk. Bayi de diyor ki kısa sürecek bir kampanya, merak etmeyin. Üstünden 10 gün geçti. Fiyat artar diye beklerken ne görelim? Bir 5000 TL daha düşmüş.

109.000 TL olmuş motor. 1 ay dolmadan 10.000 TL zarar ettim. Yetmezmiş gibi motoru da bayiden getirdiğim gibi jelatinlerini dahi sökmeden garajımda duruyor. 1 ayda 10.000 zarar. İnsanlar servisinden şikayet ediyordu. Görmezden geldim ve satın aldım.

Ama markanın ve bayilerin servis değil, satış öncesi ve sonrası tüm operasyonda bir beceriksizliklerinin hakim olduğunu, bu nedenle asla tavsiye etmediğimi, başka marka tercih etmeleri gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum.

Yusuf

İyi günler hocam hala elinizde duruyor mu? Eğer alıcı bulamadı iseniz görüşebiliriz

Faruk

Duruyor ama kardeşim kullanmaya başladı sanırım kilometresi 3 bin civarı

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah. Yaşadığınız kötü bir durum haklısınız. Yeni yılda fiyatlar aşırı yükselecek merak etmeyin olan olmuş. Peki her şey bir kenara motordan memnun musunuz bir şikayetiniz var mı. Uzun yola vurulurmu motor? Cevaplarsanız çok sevinirim

Faruk

Merhaba, benim planlarımda değişiklik oldu. O yüzden motoru hiç kullanmadım sıfır aldığım gibi duruyor. Motordan anlamam ama anlayan arkadaşlarım var Honda kalitesinde yapmışlar dediler. Malzemesi ve motoru düzgün o konuda bende memnunum. İhtiyacınız varsa hatta ufak bir indirim ile size de verebilirim sıfır motor km dahi yapmadı

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS RK 125s Motorumun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

Ahmet
01 Eylül 2024 15:35

RKS Freccia 150'nin Yetersiz Servis Ağı Ve Garanti Sorunları

Barış
14 Temmuz 11:23
RKS Freccia 150'nin Yetersiz Servis Ağı Ve Garanti Sorunları
Salih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Freccia 150: Beklenmedik Arızalar Ve Hizmet Eksikliği

Salih