Cengiz sonucu yetersiz buldu

RKS Motor Hiç Çalışmayan RKS Kickscooter T8

20 Eylül 2023 22:24

08.09.2023 Tarihinde Edirne ilindeki BİM marketten Kickscooter T8 model elektrikli Scooter aldım. Aynı gün kurulum için Edirne'deki Yetkili Servis Uğur Motor RKS Kuba yı aradım, mesai saati bittiği için ertesi gün getirmemi söylediler. Sabah saatlerinde kurulum için scooteri bıraktım, akşam üstü kurulumun yapıldığını alabileceğimi söylediler. Teslim almak için gittiğimde scooteri çalıştıramadıklarını şarjı olmadığı için olabileceğini, ilk şarjın kesintisiz olması gerektiğini bu yüzden evde şarj etmemi, bir sorun olursa getirmemi söylediler. Aynı gün garanti için kaydı yapıldı. Evde serviste belirtilen sürede şarj ettim. Çalıştırmayı denediğimde hiçbir şekilde açılmadı, ne ekran açılıyordu ne de başka bir çalışma belirtisi vardı. Hemen scooteri 10.09.2023 tarihinde yetkili servise götürdüm. Gün boyu serviste durdu ve bayiye uğrayıp sorduğumda akü değerlerinde bir sorun olmadığını ama hiçbir şekilde scooteri çalıştıramadıklarını söylediler. Nasıl bir çözüm bulacağız diye sorduğumda ürünü fabrikaya gönderiyoruz yaklaşık 10 gün içinde haber edeceklerini söylediler. Dediklerine güvenerek oradan ayrıldım. 20 Eylül 2023 tarihinde görüştüğümde Scooter'in hala bayide olduğunu fabrika ile görüştüklerini ama bir türlü anlaşamadıklarını, elbet çözüme kavuşacaklarını söylediler. Artık bu 10 gün mü olur 1 yıl mı 30 yıl mı bilemiyorum. Hiç çalıştırıp kullanamadığım ürünün tamirinin veya değişiminin yapılmasını, mağduriyetimin artık giderilmesini istiyorum. RKS nin sitesine girdiğimizde hakkımızda bölümünde mj Group Türkiye'nin en iyisi şu kadar çalışanımız var bu kadar büyük fabrikamız var yazmak kolay, müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur...

10 Ekim 2023 00:01

Üstünden 1 ay geçmesine rağmen hiçbir gelişme yok. Servisle görüşüyorum fabrika istediğimiz parçaları göndermiyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum servis kayıt oluşturmamış diyor. Servise gidiyorum tekrar kontrol edelim diyor, bakıyorlar ki sistemsel hata oluşmuş kayıt oluşturulamamış yersen. Tekrar kayıt açın gözümle göreceğim dedim ancak kayıt oluşturuldu. Teyit için müşteri hizmetlerini aradım şükürler olsun ki kayıt açılmış. Servise ne kadar sürede parçaların geleceğini sordum. 3-4 gün içinde gelir dediler hiç inanmasam da servisten ayrıldım.

10 Ekim 2023 00:08

Yaklaşık 10 gün sonra durum hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım. Görüştüğüm kişi servise geri dönüş yapmaları için talepte bulunduklarını fakat geri dönmediklerini söyledi. Tekrar acil dönmeleri için kayıt oluşturuyorum dedi görüşmeyi bitirdim. Servisi aradım fabrikanın cevap beklediğini söyledim hiç ciddiye almadılar. Her aradığımda görüştüğümde halledeceğiz, yapacağız, çözeceğiz merak etme gibi cümlelerle geçiştiriyorlar.

10 Ekim 2023 00:18

Böyle bir firma ve iş bilmeyen servis görmedim. Herkes birbirini suçluyor. Ortada hiçbir gelişme yok. Bu kadar zor olmamalı, sürekli birilerini aramaktan yalan dolanda sıkıldım. Yapılacağına dair umudumda kalmadı. En sonunda scooterı servisin önünde yakacağım o olacak. Böyle bir ürün aldığıma sonuna kadar pişmanım.

22 Ekim 2023 21:07

Uzun uğraşlar sonucu çözüme kavuştuk. İşin hızlanmasında BİM'in katkısı oldu. Beyin ve ekran değişimi yapıldı. Edirne'deki Servis için diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Teslim almaya gittiğimde şarj aletini bulamadılar. Beraber arayıp ancak bulabildik. Servis tarafından bir daha böyle elektrikli Scooter, bisiklet almamamı, hep sorun olduğunu söylediler. Tavsiyelerini dinledikten sonra servisten ayrıldım.

21 Kasım 2023 17:32

02 Ekim 2024 16:34

İsmail
25 Mayıs 2023 19:18
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 22:20
Kuba Motor RKS Scooter'da Garanti Ve Servis Sorunları
Eray sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 15:04