Rise Online World Riseonline Hile-Hack Yöneticilerin Sessiz Kalması

24 Mart 2024 12:41

Merhabalar, Rise Online oyununda birden çok bilgisayarla oynayan, hile (bot, makro) kullanan bir oyuncuyu arkadaşımızla birlikte şikayet ettik. Oyun yönetimi inceleyeceklerini söyledi. Aradan bir ay geçti ve söz konusu oyuncu bilgisayar sayısını artırarak oyundaki birçok slotu ele geçirdi. Oyuncunun hile kullandığını videolarla gösterdik. Karakterlerinin anlamsızca ileri geri hareket ettiği ve duvarların içinden geçmeye çalıştığı videolarda açıkça bellidir. Oyun yöneticileri 'koxp değil, makrodur' dedikten sonra hâlâ bir işlem yapılmamıştır. Oyuncu, Row altında makro çalıştırabiliyor veya bir şekilde Row çalıştırıyormuş gibi gösterip alttan makroyu devreye sokabiliyor. Ayrıca, normal Row saldırı hızından çok daha hızlı vurabiliyor. 'FPS farkı' diyebilirsiniz ancak bizim bilgisayarlarımızda 400+ FPS alıyoruz. Maalesef, makro kullanan oyuncular moblara zarar veremiyorlar. Rise Online'a bu kadar yatırım yapıp emek verdik ama yöneticiler hâlâ 'kanıt olmadan banlayamayız' diyorlar. Kanıt için daha ne yapmamız gerekiyor? Söz konusu oyuncu hilesini açıp kapatabiliyor. Hileyi kapattığı zaman kutuların hepsi bizde oluyor. Açtığı zaman ise kutu almak bir yana, tecrübe puanı bile kazanamıyoruz. Oyun yönetimi biraz daha ilgisiz kalırsa konuyu mahkemeye taşıyacağım. Aşağıdaki linkte, söz konusu oyuncunun karakterlerinin neler yaptığını görebilirsiniz.

24 Mart 2024 19:23

25 Mart 2024 02:41

25 Mart 2024 16:35

Rise Online World Rise Online - Hile Online

24 Mart 2024 16:52
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Knight Online'da Hile Ve Personel Sorunları

03 Ocak 2025 13:47