Ss Ss
18 Mayıs 2024 18:53

Ben s***y***tek sefer kullandığım Rexona deodorantı sıktığım anda koltuk altım yandı ve gece kaşıntı ile kızarıklık şikayetiyle uyandım. Derim patates kabuğu gibi patladı ve soyulmaya başladı. Belli aralıklarla dört kez doktora gittim. Yanık ve kaşıntı sonrasında laboratuvar ortamında incelenerek mantara dönüştüğü görüldü. Aylardır mağdurum, ne kaşıntı ne kızarıklık geçmedi. Kullandığım kremler ve haplar bile fayda etmedi. Kesinlikle mağdur oldum.

18 Mayıs 2024 21:55

Bir kez kullanmış olduğum rexsona marka deodorant koltuk altımı yaktı patates kabuğu gibi patladı derilerim soyulmaya başladı belli aralıklarla kaç kere doktora gittim yanık kaşıntı kızarıklık şikayeti üzerine laboratuvar ortamında incelenerek mantara çevirdiği görüldü aylardır şikayetim devam ediyor aşırı derecede koku yapmaya başladı çok mağdur oldum sıcaklar arttıkça ağrısında artıyor

18 Mayıs 2024 21:47

Bir kere kullanmış olduğum Rexsona marka deodorant sıktığım anda koltuk altımı yaktı ve gece kaşıntı kızarıklık şikayeti ile uyandım. Patates kabuğu gibi patladı derilerim soyulmaya başladı. Belli aralıklarla kaç kere doktora gittim. Yanık kaşıntı kızarıklık şikayeti geçmedi. Zamanla laboratuvar ortamında incelenerek mantara çevirdiği görüldü. Aylardır hiçbir ürün kullanmıyorum, doktor yasakladı. Mantar kızarıklık kaşıntı kötü koku yapmaya başladı. Doktoru verdiği kremler işe yaramadı rexsonatürkiye pişmanlıktır...

Ek
20 Mayıs 2024 09:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Merve

Ben de aynı durumu yaşadım iki hafta önce yeni aldığım aynı marka ürünle koltuk altım yandı. Hatta o kadar yandı ki banyoya koşup hemen sabunla yıkadım. Günlerce kızarıktı ve şu an pul pul dökülüyor sürekli kaşınıyor. Kullanmadığım krem kalmadı

Hülya
Hülya

Merhaba başka bir markadan kaynaklı aynı durumu yaşıyorum. Sizin şikayetleriniz geçti mi? Geçtiyse neler kullandınız? Bendeki görüntüde aynı.

15 Aralık 2023 06:13
Rexona Deodoranttan Sonra Koltukaltı Kömür Karası Kararması

Rexona Clinical Koltuk Altında Beze Oluşturdu!

Büşra
17 Ekim 2023 19:30