Tevrat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casino Oyunlarına Giriş Yapamıyorum Retrobet

Tevrat
29 Temmuz 2024 04:02

Retrobet sitesinde casino oyunlarına giriş yapamıyorum çünkü açılmıyor. Lobiye girip oyunları açmaya çalışıyorum tekrar çıkış yapılıyor lobiden. Oyunlarda insanlar olduğunu görebiliyorum ama oyun oynayamıyorum. Benlik bir sorun mu var ben neden oynayamıyorum bu oyunu ya

29 Temmuz 2024 14:19 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Tevrat B., 29546899 numaralı şikayet üzerine gerekli incelemeler başlatılmıştır. Konu hakkında detaylı bilgi sistem üzerindeki kayıtlı numaranız üstünden verilecektir. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Retrobet

12 Ağustos 2024 04:24
Esmeray sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Matadorbet Sitesinde Casino Oyunlarına Giremiyorum

Esmeray
07 Ağustos 2024 05:24
"Oyunlara gelen güncellemelerden dolayı bilgisayar ayarlarımla ilgili böyle sorunlar yaşayabileceğim bildirdiler gerekli teknik desteği verdiler ve sorunsuz şekilde eskisi gibi zevkle oynamaya devam ediyorum oyunumu çok teşekkür ederim"
Eris sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Canlı Casino Da Lobiye Giriş Yapamıyorum Retrobet

07 Mayıs 2024 10:47
Burçin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bahiscasino'da Oyunlara Erişim Sorunu!

17 Aralık 2024 05:09
Atakul sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Atakul
15 Mayıs 2024 07:22
"Cihazımda ki çerezlerden dolayı yaşadığım bir gecikme imiş. Gerekli teknik destek verildiği ve gerekli ayarlamalar yapıldı herhangi bir problem kalmadı eskisi gibi zevkle oynamaya devam ediyorum oyunumu. Siteye de çalışanlara da çok çok çok çok teşekkür ederim fazlasıyla kibar ve ilgililerdi özellikle site çalışanı Merve hanıma çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu sağ olsun"