Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Renault Zoe Ortalama Yakıt Tüketimi Problemi

23 Eylül 2024 13:55

Renault Zoe aracım 20bin bakımı için yetkili servise gittim. Bakım ile birlikte ortalama yakıt tüketimi probleminin giderilmesi için çıkan yazılımın aracıma yüklenmesini talep ettim. Bakım haricinde ilave ücret talep edildi. Birçok yetkili servis araç bakımında araçlara bunu ücretsiz yüklerken Denizli sadık otomotiv bunun için ilave ücret talep etti. Bu sorunun çözümü için gerekli güncellemenin bakımda aracıma ücretsiz olarak bakımda aracıma yüklenmesini istiyorum. Saygılarımla

profile profile
23 Eylül 2024 14:04 (Şikayetten 9 dakika sonra)
24 Eylül 2024 11:51

Çözüm yok henüz. Zaten bu sorun aracın yazılım hatası, bunun şimdiye kadar kaç defa servise bakıma gitti, 3 yıllık bir araç hala nasıl düzeltilmemiş demeleri lazım özür dileyerek hemen ilgilenmeleri lazımken ücret talep edilmesi hiç hoş değil, elektrikli araç piyasasında garanti bitti her yeni güncelleme için para demek Renault için büyük bir eksi olarak düşünüyorum.

25 Eylül 2024 12:54

Bugün aradılar ve bu sorunun çözümü için garanti kapsamında olması gerekiyordu denildi. O zaman ben şunu anlıyorum, yazılım sorunlu araba çıkaralım garanti sonrası her güncelleme için para isteyelim. Bu gerçekten çözüm odaklı bir davranış değildir. Bu araç 3 yıldır yetkili servis dışında hiçbir yere gitmedi, Renault un iyi niyet kapsamında bile olayı çözmesi gerekirken garantiniz bitti eğer ortalama yakıt tüketimi değeri doğru göstersin istiyorsan para ödemelisin demesi bence doğru bir davranış değildir. Bu konuda araştırmaya devam edeceğim.

Renault Kadjar Navigasyon Sorunu Ve Yüksek Ücret Talebi

19 Ağustos 2024 12:14
Renault Kadjar Navigasyon Sorunu Ve Yüksek Ücret Talebi

24 Ocak 2024 15:46

Renault Zoe Motor Arızası

Erkan
28 Ekim 2023 14:07
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Kronik Egzoz Ve Enjeksiyon Arızası Çözülmüyor, Mağduriyet Yaşıyorum

İbrahim
14 Ağustos 2025 20:45
Bahadır sonuçtan memnun değil

Renault Yetkili Servisinde Yanlış Teşhis Ve Yüksek Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

Bahadır
27 Haziran 2025 00:02