Renault Tan Oto Araç Teslimatı Yapmıyor

Mahmut
27 Temmuz 2024 13:05

Tan Oto Renault bayisinden 03/07/2024 tarihinde ödeme yaparak ÖTV muafiyetli Megane Icon marka araç almaya karar verdim ve bayi 06/07/2024 tarihinde fatura keserek aracı en geç 24/07/2024 tarihinde teslim edeceği yönünde bilgi vermiş olup, araç plakası 24/07/2024 tarihinde çıkmıştır. Ancak araç teslimi ile ilgili olarak C** D**b***isimli satış temsilcisi daha önce de çok kez yaptığı gibi mesajlarıma cevap vermeyerek, telefonlarıma da dönüş yapmayarak saygısızca davranmıştır. İlgili yazışma ve kayıtlar mevcuttur. Bugün ulaşamadığım satış temsilcisine sabit hat ile ulaştığımda, kazara telefonunun kapalı olduğu yönünde saçma bir gerekçe sunmuştur. Aracın ne zaman teslim edileceğini sorduğumda, GSR1 standardında olan aracımın GSR2 standardına yükseltilmesi için güncelleme yapılacağı için fabrikada olduğunu söyleyince, ben de daha önce de Omsan Nakliye Firması depolarında olduğunu söyleyince, benim yanlış anladığım yönünde söylemi oldu. Ayrıca ilgili firma iki defa tarafımdan taahhüt almıştır. Birincisi, aracın nakliyesi esnasında başına bir şey gelirse sorumluluk almayacakları yönünde, ikincisi ise araç gelmeden plaka tescil öncesinde bir şey olursa yine sorumluluk almayacakları yönünde.

29 Temmuz 2024 12:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

İsmail
10 Şubat 2024 13:15