Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Kapı Çıtaları Yamuluyor

22 Temmuz 2024 10:11

2019 aralık ayında Renault Kahramanmaraş Giray otomotivden sıfır km Megane araç satın aldım. 18 Şubat 2021 tarihinde kapı çıtalarının ve fitillerinin yamulduğunu fark ettim. Aracı Gaziantep Renault İmam kayalı yetkili servisine götürdüm. Aracı inceleyip fitillerin ve kapı çıtalarının değişmesi gerektiğini söylediler ve işlemi uygulayıp aracımı teslim ettiler. 7 Aralık 2022 yılında aynı problem tekrar oldu ve aynı servis aracı tekrar inceleyip parçaların tekrar değiştirilmesine karar verdi. Parçalar garantiden tekrar değiştirildi. Ayrıca sorunun çözüldüğü ve deformasyonun tekrar olmayacağı tarafıma bildirildi ama maalesef 26 Haziran 2024 yılında aynı parçalar tekrar yamulup büküldü. Aracı yetkili servise götürdüm aracı inceleyen servis parçaların deformasyona uğradığını, bu durumu kayıt altına alıp Renault Mais'e bildireceğini söyledi. Renault Mais parçanın (garanti bitti için) ücret karşılığında değişmesi kararını verdi. Dört kapının da fitillerinin problemli üretilmesi ve bu soruna çözüm üretilmemesi Renault gibi bir markaya yakışmıyor. Parçanın deformasyona uğraması kullanıcıdan kaynaklı değil. Tarafıma bu konuyla ilgili gerekli desteğin verilmesini rica ediyorum.

22 Temmuz 2024 10:58 (Şikayetten 47 dakika sonra)
01 Ağustos 2024 12:20

Aracımın garantisi bitti ancak bakımları Renault yetkili servisinde yaptırmaya devam eden bir müşteriyim, iyi niyet garantisi bile sunamayan Renault sorunumu çözemedi. Araçta kullanılan cam çıtaları kalitesiz ve bunu görüştüğüm Renault temsilcisi de kabul etti, fakat çözüm yok. Ücret karşılığı değişim yapacak ancak bu da çözüm değil çünkü parça en fazla 1 yıl sonra yine eğilip bükülecek. Hakkımı hukuki yollardan arayacağım.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 22:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 15:47
Renault Megane 2023 Model Araçta Sürekli Arıza Ve Garanti Sorunları
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
06 Mayıs 2024 15:01