Süleyman
Süleyman
10 Ağustos 2024 12:3410.829

2016 model 1.6 Joy paket Megane 4 araç sahibiyim.
Herhangi bir kaza yapmadım durduk yere aracımda sağ ön torpido airbag kısmında hafif şişme oldu.
Hiçbir kazası yok,
hasar kaydı yok,
aracın durduk yere böyle kötü görüntü oldu.
Bu rahatsız edici bir görüntü var.
Acaba kaza anında airbag açılmamazlık yaparmı?
Gereğini yapılmasını rica ederim.

13 Ağustos 2024 21:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(9)

Kadir
Kadir
24 Ekim 2025 16:41

Benim bir tanıdığın başına da geldi aynı olay ıskarta imhaya giden torpidoları araçlara takıyorlar ondan bu tür sıkıntı çıkarıyor

Yasin
Yasin
29 Ağustos 2025 23:37

2022 aracımda da bir iz oluştu yolcu airbag kısmında çözüm bulan oldu mu? Benim aracım güneş bile görmez dışarı da dursa camda güneşlik olur ve araç 3 yıldır doğru dürüst garajdan çıkmadı çok ilginç

Erhan
Erhan
23 Haziran 2025 21:07

Megane 4 ıcon 2025 ön konsolda airbağ'ın olduğu yerde benim aracımdada şişme oldu ne yapmamız lazım Arkadaşlar

Ali
Ali
29 Ocak 2025 18:24

Aynı problem benim aracımda da var. Aracımın herhangi bir kazası ya da arızası yok. Tamamen yetkili servis bakımlı. Ona rağmen bana yetkili servisten verilen cevap "firma göğüsü, çıkan masrafın yarısını araç sahibinin ödemesi şartıyla, yenisi ile değiştirebileceğini söylüyor" oldu. Airbagler kontrol edildi. Herhangi bir problem olmadığı, bir kaza anında işlevini yerine getireceği söylendi.

Çağlayan
Çağlayan
22 Ağustos 2024 10:32

Aynı sorun benim araçta da var. 2017 Megane 4 icon. Sizin sorun çözüldü mü acaba.

Ahmet
Ahmet
Benzer Şikayeti Var
14 Ağustos 2024 20:05

Aynı şikayet bende de var bende paylaştım burada bakalım bize dönüş yapacaklar mı, kronik bir sorun bu galiba

Renault Megane 4'ün Hava Yastığı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Sefa
26 Eylül 2024 18:4510.323

2016 model Megane 4 1.6 sce aracım var. Aracımın bütün hava yastıkları orijinal. Aracımdan memnunum ancak torpido üstünd...

3 Yorum

Tuncay
Tuncay
21 Şubat 2025 13:554.326

Renault marka Clio 4 2016 model aracımla iki gün önce kaza yaptım. Arabanın tamponu, kaputu, sağ ön çamurluğu, sol ön ça...

Murat
Murat
17 Temmuz 2024 15:364.978

Merhabalar yeni aldığım sıfır 2024 model Renault Megane arabamla kaza yaptım ve takla atıp arabam pert oldu altta fotoğr...

Tümünü Gör
Renault Clio Şikayeti!

Renault Clio Şikayeti!

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo 2017Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023 ModelAustral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta
Renault Megane 4 Multimedya Arızası