Süleyman
10 Ağustos 2024 12:34

2016 model 1.6 Joy paket Megane 4 araç sahibiyim.
Herhangi bir kaza yapmadım durduk yere aracımda sağ ön torpido airbag kısmında hafif şişme oldu.
Hiçbir kazası yok,
hasar kaydı yok,
aracın durduk yere böyle kötü görüntü oldu.
Bu rahatsız edici bir görüntü var.
Acaba kaza anında airbag açılmamazlık yaparmı?
Gereğini yapılmasını rica ederim.

profile profile profile
13 Ağustos 2024 21:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (9)

Kadir
Kadir

Benim bir tanıdığın başına da geldi aynı olay ıskarta imhaya giden torpidoları araçlara takıyorlar ondan bu tür sıkıntı çıkarıyor

Yasin

2022 aracımda da bir iz oluştu yolcu airbag kısmında çözüm bulan oldu mu? Benim aracım güneş bile görmez dışarı da dursa camda güneşlik olur ve araç 3 yıldır doğru dürüst garajdan çıkmadı çok ilginç

Yasin

Ben bir çözüm aramadım henüz ama sahibinden de incelediğim tüm ilanlarda aynı izi gördüm sanırım bize özel değil her araçta var

Ömer
Ömer

Hocam benimde aynı sağ taraf airbagin olduğu yerde şişkinlik oldu bir tarafı da. Çözüldü mü sizin?

Erhan
Erhan

Megane 4 ıcon 2025 ön konsolda airbağ'ın olduğu yerde benim aracımdada şişme oldu ne yapmamız lazım Arkadaşlar

Ali
Ali

Aynı problem benim aracımda da var. Aracımın herhangi bir kazası ya da arızası yok. Tamamen yetkili servis bakımlı. Ona rağmen bana yetkili servisten verilen cevap "firma göğüsü, çıkan masrafın yarısını araç sahibinin ödemesi şartıyla, yenisi ile değiştirebileceğini söylüyor" oldu. Airbagler kontrol edildi. Herhangi bir problem olmadığı, bir kaza anında işlevini yerine getireceği söylendi.

Çağlayan
Çağlayan

Aynı sorun benim araçta da var. 2017 Megane 4 icon. Sizin sorun çözüldü mü acaba.

Mahsun
Mahsun

Çözüm bulabildiniz mi

Ahmet
Ahmet

Aynı şikayet bende de var bende paylaştım burada bakalım bize dönüş yapacaklar mı, kronik bir sorun bu galiba

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4'ün Hava Yastığı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

26 Eylül 2024 18:45
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
21 Şubat 2025 13:55