Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Alpine Sıfır Araç Hüsranlığı

08 Nisan 2024 15:02

2024 Ocak ayında Renault Clio 5 alpine satın aldım Aracım 7000 km de aldığımdan beri sorunlar peşimi bırakmadı. Sıfır aldığım için sevinemeden sürekli bir hüsran içerisindeyim. Aracı ilk çalıştırmada motorun altından egzoz borularından tak tak tak ses geliyor arkasında da bu net bir şekilde duyuluyor. Radyo çekmiyor ve km sayacı kendi kendine sıfırlıyor diye servise götürdüm yine hüsran. Araçta inanılmaz bir vibrasyon var Renault yetkilileri mağduriyetimi çözmelerini istiyorum.

08 Nisan 2024 14:29

Ek
08 Nisan 2024 16:16 (Şikayetten 1 saat sonra)
10 Nisan 2024 13:59

2023 model 2024 trafiğe çıkışlı Clio 5 alpine paket aracımın ilk çalıştırmada benzin kokusu ve egzoz ve motordan tak tak gelen ses. Her çalıştırmada oluyor. Çözüm bulunmaz ise aracımın değişimini talep ediyorum. Daha önce de servise götürdüm. Fakat herhangi bir değişim olmadı

19 Nisan 2024 17:12

Renault bayramdan önce yazdığım şikayet için kesinlikle bir dönüş sağlanmadı bana

Umut
Umut

Radyo problemi çözüldü mü acaba

Ozan sonuçtan memnun

Yeni Araçta Bitmeyen Ses Sorunları

30 Kasım 2024 05:27
Yeni Araçta Bitmeyen Ses Sorunları

Clio Sıfır Aracımın Arızaları Renault Umursamıyor

Serkan
23 Ağustos 2023 19:40
Musab sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 1.0 Tce

Musab