Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 12:53

İskenderun'dan Remta marka bir waffle makinesi satın aldım ve kullanmaya başladım. Bir deprem meydana geldiğinde cihazı kapattık. Daha sonra tekrar kullanmaya başladığımızda makine yanmaya ve waffle'lar yapışmaya başladı. Bu durumun kullanıcı hatasından kaynaklandığını düşündüm; çünkü cihazı kapattık ve bir süre kapalı kaldı. Bu sebeple aynı markadan bir tane daha waffle makinesi aldım. Ancak her iki makine de henüz iki yılını doldurmadan, birinde birkaç ay sonra yapışma sorunu baş gösterdi. Yapışma problemi aşırı olduğu için servise gönderdim. Servisten 'bir sorun yok' yanıtını aldım ve tabla değişimi yapılmadı. Garantisi devam ettiği halde ve biz teflonun yapışmaz özelliği nedeniyle tercih ettiğimiz halde bu sorunla karşı karşıya kaldım.

29 Nisan 2024 13:14
Mehmet sonuçtan çok memnun

10 Aralık 2023 23:41
"Smh Makineden Feyza Hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz, bubble waffle tavası yedek parça ile yapışma sorunumu hemen çözdüler, ayrıca eski smh eterna bubble waffle makinelerimi fabrikaya gönderdim bakım yapıldı şu an sıfır gibiler bu hizmetten çok memnun kaldım. Teşekkürler smh Makine ve ekibine..."
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Smh Makine Bubble Waffle Makinesi Yapıştırma Problemi

24 Mayıs 2024 09:16
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Smh Makine Servis Sonrası Waffle Makinemiz Hurdaya Döndü, Mağduriyetimiz Giderilmiyor!

Gökhan
27 Ağustos 2025 12:36