Canan sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2024 12:32

İşyerinde bulunan Remta marka çay kazanı akıtıyor diye Sancaktepe'de bulunan Remta yetkili servisine götürdük.
Tamir işlemi beklediğimizden uzun sürdü. Ayrıca telefonla bilgi almaya çalıştığımızda oradaki hanımefendinin bizi bir dövmediği kaldı. Gecikmeli de olsa kazanı teslim aldık ancak sorun giderilmemiş. Kazanın içerisine silikon gibi bir malzeme çekilmiş, kaynayan suyla temas halinde bize kazanı değiştirdiklerini söylediler. Kazan kötü şekilde geldi. Musluk kısmı boşlukta duruyor. Termostatın içine su dolmaya başladı. Sorun giderilmemiş diye aradığımızda da yine farklı bir tepkiyle karşılaştık. Mağdur olduk. Kazanı alıp tekrar yapın dediğimizde bizim böyle bir hizmetimiz yok denildi. Bizim için zaman kaybı ve hayal kırıklığından başka bir şey değildi. Musluk ve termostatın fotoğraflarını ekledim. İçinin çekemedim.

12 Aralık 2024 16:36 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhabalar Öncelikle yaşamış olduğunuz bu kötü tecrübeden mütevellit Remta makine olarak üzüntümüzü belirtmek isteriz. Ürünü paketleyip merkez fabrikamıza göndermenizi rica ediyoruz. (Kargo bedeli ödemeyeniz). İyi günler dileriz.

24 Aralık 2024 12:16

Merhabalar Ürünü gönderebildiniz mi?

Bilal
Bilal

Merhabalar bende okul için bu üründen almak istiyorum ama sorunu çözmediyseler almayalım. Okulda malumunuz öğretmenin tek dayanağı çay ve kahvedir eğer sorun çıkaracaksa almaktan vazgeçelim hemen

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Remta Çay Kazanı: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Teknik Destek

23 Ocak 2025 16:14