Rehber Matematik

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.6
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Rehber Matematik ile ilgili bir şikayetin mi var?
70 Şikayet
Şikayet Sıralaması
profile
96
1 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Kullanılmış!

videoplayer-icon

Rehber matematik'in kamp setini sipariş ettim birkaç gün önce 1-2 soru yapamadım ve çözümünü izlemek istedim fakat aktivasyon kodu kullanılmış yazıyor yazıp yazıp sildim ama olmuyor bu konuda yardıma ihtiyacım var temelim zayıf diye almıştım zaten yeni bir aktivasyon koduna ihtiyacım var ve bu 1 kit...

profile
23
2 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Kodunu Bir Daha İstenmesi Ve Benim Aktivasyon Kodum Yok

Tats uygulamasına girdiğimde tekrardan giriş yapmamı istedi fakat ben dış kapağı attığım için aktivasyon kodunu yazamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çünkü soru avcısının cevapları yok ve çok zor oluyor Youtube.com videoları bulamıyorum sorun bende mi yardımcı olun lütfen

profile
84
2 hafta önce

Rehber Matematik Kitabımın Aktivasyon Kodu Kazırken Silindi

1 ay öncesine kadar rehber matematik 10. Sınıf matbook 'unu almıştım ama kitabımın aktivasyon kodu kazırken silindi. Lütfen aktivasyon kodu gönderilmesini istiyorum. Çözerken fazlasıyla zorlanıyorum ve çözemedim sorular oluyor. Lütfen yardımcı olun.

profile
80
3 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Kodunu Giremiyorum

Bir hesabım mevcuttu ancak onu silmek durumunda kaldım. Şimdi yeni bir hesap açtım ve aktivasyon kodunu yeniden girmeme izin vermiyor. Hesap aynı e posta üzerine, kitap benim, aktivasyon kodu benim ancak mağdur olan yine benim. Yardımcı olabilir misiniz? Böyle kitabın bir anlamı kalmıyor.

profile
23
4 hafta önce

Rehber Matematik Matbook Kitabını Aktivasyon Etmek

Merhaba ben hale rehber matematiğin kitabını Matbook kitabını aldım ben aldıktan sonra hemen arka kapağı çöpe attım ve şu an kitabı aktivasyon edemiyorum ve kitabı aktivasyon etmediğim için soru çözümlerine ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor yeni kitap mı almam lazım?

profile
33
07 Ocak

Rehber Matematik Soru Çözümü İzleyemiyorum

Birkaç ay önce rehber matemtik10. Sınıf matbook aldım. Bugün bir konu anlatım videosu izledim ve sonra soru çözmek istedim, aktive etmek için QR kodun yanındaki yeri kazıdım bozuk parayla ama hiçbir şekilde kazınmadı ve en sonunda aşınıp yırtıldı. Bu kadar saçma bir şey olamaz o kadar para verdiğim ...

profile
92
31 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodumun Olmaması

Merhaba, ben rehber matematik 11. Sınıf matbook aldım fakat soru avcısının aktivasyon ile çalıştığını bilmediğim için dis kapağı çöpe attım ve su an takıldığım soruları napacağım hakkında fikrim yok lütfen en kısa zamanda yardımcı olunuz. Saygılarımla

profile
42
30 Aralık 2022

Rehber Matematik Uygulamadaki Hesabıma Giremiyorum

Kitabi satin alıp aktive ettim. Daha sonra telefonum bozuldu ve şifreyi de e postayı da unuttuğum için tekrar giremiyorum. Çözümlere ulaşamıyorum. Ayrıca bir kitap için neden bu kadar güvenlik önlemi alındığını anlayamadım. Bir an önce yardımcı olunursa sevinirim

profile
102
27 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Yok

Rehber matematik kitabını almıştım ve ben ne yazık ki o iki kitabı birleştiren kapak kısmını çöpe attım. Aktivasyon kodu da onda yazıyormuş. Yapamadığım soruları kitabı aktive edemediğim için dinleyemiyorum. Ne yapmam gerekiyor param boşa gitti gibi hissediyorum. Lütfen yardımcı olun

profile
Maha'nın Teşekkür Mesajı

“Sorun Halloldu. Teşekkürler”

Maha Şikayetini Yayından Kaldırdı
profile
40
17 Aralık 2022

Rehber Matematik Basım Hatası Ve Eksik Sayfa

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim. Çok kaliteli sorular çok yararı oldu fakat ben 10. Sınıf matbook kitabını aldım ve basım hatası olduğunu fark ettim kitabı çözdüğüm için iade veya değişim yapamıyorum. Acaba yapabileceğiniz bir şey var mı ilginiz için tekrardan teşekkür ederim

profile
675
17 Aralık 2022

Rehber Matematik 65 Günde AYT Matematik Kampı Aktivasyon Kodu Yok

Merhabalar Ben rehber matematik 65 AYT matematik kampı kitabını aldım. Ama aktivasyon kodu yok çözemediğim soruları veya yapamadığım sorular olunca bakamıyorum. Tats uygulamasına girdiğim zaman çözümlü videolar kısmından da bakamıyorum çünkü kitabı aktive edin diyor ama ben aktive edemiyorum. Bana y...

  • profile
1 Destekçi
profile
710
16 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Yok

Merhabalar ilk başta sizlere çok teşekkür ederim emeklerinizden dolayı. Ben rehber matematik ® 11. Sınıf mat book kitabını aldım. Ama aktivasyon kodu yok çözemediğim soruları veya yapamadığım sorular olunca bakamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

  • profile
1 Destekçi
profile
Nur
62
16 Aralık 2022

Rehber Matematik Soru Çözümleri Açılmıyor

Rehber matematik yayınlarını aldım kitabı aktive ettim ama soru çözümleri açılmıyor sürekli kitabı aktive edin diyor kodu girince de daha önce aktive edilmiştir yazıyor sürekli aynı sorunu yaşıyorum ve yeni. Bir fasgule geçince çözümler hiç açılmıyor

profile
36
14 Aralık 2022

Rehber Matematik TYT Matematik Kitabı

49 günde TYT matematik kampı aldım anlamadığım soru için QR'ı okuttum fakat beni attığı sayfada testi görebilmen için kitap aktivasyonu yapmalısın yazıyor ve test gözükmüyor yapabileceğim de bir şey yok bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum şimdiden teşekkürler

Rehber Matematik TYT Matematik Kitabı
Rehber Matematik TYT Matematik Kitabı
profile
887
11 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Koduna Ulaşamıyorum

Merhabalar ilk başta sizlere çok teşekkür ederim emeklerinizden dolayı. Ben rehber matematik ® 10. Sınıf mat book kitabını aldım. Ama aktivasyon kodu yırtıldı çözemediğim soruları veya yapamadığım sorular olunca bakamıyorum. Tats uygulamasına girdiğim zaman çözümlü videolar kısmından da bakamıyorum ...

  • profile
1 Destekçi
profile
892
10 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Sorunu

Merhabalar ilk başta sizlere çok teşekkür ederim emeklerinizden dolayı. Ben rehber matematik ® 49 günde TYT matematik kitabını aldım Daha önce Tats uygulamasını kullanıp aktif etmiştim fakat yeniden hesabıma girince kitap aktif görünmüyor ve yeniden aktif etmek istediğim de olmuyor çözemediğim sorul...

  • profile
1 Destekçi
profile
996
07 Aralık 2022

Rehber Matematik Kod Sorunu Kabul Etmiyor Kodu

Aktivasyon kodunu kazıyıp orada ki kodu girdiğim halde kodu kabul etmiyor ki defalarca uygulamama rağmen hiçbir şekilde çözümlü videolara ulaşamıyorum bir an önce düzeltilmesini lütfen diyerek rica ediyorum bir an önce düzelir düzeltirsiniz en azından öyle umuyorum

  • profile
1 Destekçi
profile
115
07 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktive Kodum Yırtıldı Ve Aktive Etmediğim Kitap Aktif Görünüyor

İyi günler Ben Rehber matematiği Macbook 10 sınıfını aldım. Ama aktivasyon kodunu aktive etmediğim halde aktif olarak gözüküyor. Ve Ben mağdur durumdayım. Lütfen bana yardım edebilir misiniz. Zaten yan tarafındaki aktivasyon kodunu açarken yırttım hala giremiyorum lütfen yardım edin.

profile
120
28 Aralık 2022
Şerafettin Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Rehber Matematik bugüne kadar marka profili oluşturmadı. 
Rehber Matematik henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Rehber Matematik bugüne kadar marka profili oluşturmadı. 
Rehber Matematik henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Rehber matematik adı ne?
Mehmet Hoca olarak bilinen Matematik Öğretmenidir.
Rehber Matematik nedir ?
Youtube platformu üzerinden ders videosu içeriği üreten Rehber Matematik müfredata uygun bir şekilde konu anlatımı ve soru çözümü yapmaktadır.
Rehber Matematik ücretli mi ?
Rehber Matematik youtube kanalında %100 ücretsiz olan videolar herkesin erişimine açıktır.
Daha farklı bir sorum var.
Rehber Matematik hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilir, sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Rehber Matematik Hakkında

Youtube platformu üzerinden ders videosu içeriği üreten Rehber Matematik müfredata uygun bir şekilde konu anlatımı ve soru çözümü yapmaktadır. Rehber Öğretmen konu anlatımı videoları çekerken MEB’in matematik dersi kazanımlarını özellikle dikkate alıyor. Rehber Öğretmen lise düzeyi Matematik ve Geometri konularını müfredata uygun anlaşılır, ezberden uzak alışıla gelmiş eğitim videolarından farklı olarak tanımlarla, kavramlarla ve ispatlarla öğretiyor. Rehber Matematik konularını hücreleme yöntemi ile anlatmaktadır. Rehber Matematik youtube kanalında %100 ücretsiz olan videolar herkesin erişimine açıktır.