Gusto sonuçtan hiç memnun değil

Ref-San Teslimatında Büyük Sorun

22 Ağustos 2024 16:51

Ref-san Kütahya'da seramik malzemeleri satan bir firmadır. Ne yazık ki sorumsuz ve iş bilmez bir şekilde beni zora sokmuştur. Dubai'ye aldığım ürünler yaklaşık dört ay gecikmiş, fakat dört ay sonra da eksik belge ve eksik bilgi yüzünden gümrükten ürünlerimi çekemedim ve aylardan beri orada ürünlerim gümrükte takılı kaldı. Ekonomik olarak çok zor durumda kaldım.

19 Eylül 2024 17:47 (Şikayetten 28 gün sonra)
20 Eylül 2024 18:07

Evet çok güzel bir açıklama yapmsiniz. Tarihler ile beraber. 1nisanda Dubai'de olacak dediğiniz ürünlerin 1 Nisan'da sizi aradığımda daha Türkiye'den gemiye bile yüklenmediğinden haberiniz yoktu henüz Türkiye'den bile yola çıkmamıştı. Bir ay sonra evet dediğiniz tarihte geldi. Ama bu aralıkta sizin soglediginiz tarihe göre planlarım hep sekteye uğradı İlk ödemeyi yaptığımdan dört ay sonra geldi Total burada. Bu olay hem bana hem de size zarar oldu kimse böyle olsun istemezdi sadece şunu sogleye bilirdiniz kendine güvenilir bir gümrükçü bul

08 Ekim 2024 12:24
09 Ekim 2024 06:50

Nasıl almam gerektiğini sorduğumda - seni ararlar ve bu belgelerle alabilirsin denildi yeterlimi dedim yeterli denildi bende aynen denileni yaptım. Ben hayatımda ilk defa yapıyorum. İlk defa yaptığımı biliyorsunuz Bir gümrükçü tavsiye edebilirsiniz bir gümrükçü bul gümrükçün ihtiyacın var mı diye. İki bu ülkeye ilk ihracatınız değil istenilen belgeleri daha önceki tecrübeleriniz den biliyorsunuz bu bunları temin edebilirdiniz. Zamanında ve problem yasamazdik. Ben bir müşteriyim size güvendim sadece denileni yaptım.

Tuğba
23 Aralık 2023 17:17
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Ref-San Kurum Ve Muameleden Dolayı Şikayetçiyim.

Rıdvan
19 Nisan 2024 23:29
Ref-San Kurum Ve Muameleden Dolayı Şikayetçiyim.

28 Ekim 2024 21:27
Seramik Kümes Isıtıcı Teslimatında Gecikme
Kargi sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 20:51