Buse sonuçtan hiç memnun değil

Ras Coiffure Örgü Kaynak İşlemi

20 Mayıs 2024 18:12

Yaklaşık 3 ay önce Ras Coiffure'de örgü kaynak işlemi yaptırdım. Maalesef ki iki ay kullanım için fazla ücret ödediğimi düşünüyorum. Saçlar beklediğimiz kalitede olmadığı için birkaç hafta içinde uçlar sertleşip tiftiklendi. Saçlarınıza hiç ısı uygulamayacaksanız iyi bir yöntem olabilir. Ama bununla birlikte saçlarınız birkaç bakım sonrasında kısalıp seyrekleşiyor neredeyse çok denecek kadar azalıyor. Bu noktada vereceğiniz paraya değer mi bilemiyorum. Tavsiye eder miyim? Eğer saçlarınıza sadece yoğunluk istiyorsanız birkaç ayda saçınızın azalıp kısalmasını dert etmeyecekseniz tavsiye edebilirim. Onun dışında saç ile ilgili bir probleminiz varsa kesinlikle bir öneride bulunamam paranıza zamanınıza yazık sadece. Uzun süre kullanacağınızı unutmayın bu yöntem ise uzun süreli kullanım için uygun değil. Örgünün dikim şekli bombeler oluşturup kabarmasından bahsetmiyorum bile. Umarım yapmak isteyenlere veya okuyanlara bir fayda sağlamıştır.

Özlem
Özlem

Nisan ayında örgü kaynak yaptırmaya karar verdim, saçlarım gayet sağlıklı ve dolgundu, uzunluk ve değişiklik yaptırdım, fakat saçlarımın o kadar çok seyrekleşti ki üstelik üst kısımları Ali diye gereksiz biri kesmişti Rıdvan'a sorsanız zaten müşteri seçiyor ve paragözün teki, Saçlarım aşırı yıprandı kopmalar çok kötü bir sürü para alıp üstüne saçınızı yıpratıyorlar kesinlikle yaptırmayın zamanınız ve paranız psikolojiniz çöp oluyor

22 Nisan 2024 05:38
Ras Coiffure Yanmış Saç Takıldı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Örgü Kaynak Merkezi Benim İçin Hayal Kırıklığı Oldu!

04 Şubat 2025 21:47
Örgü Kaynak Merkezi Benim İçin Hayal Kırıklığı Oldu!
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2025 11:41