Pursaklar Veteriner Kliniği Para Odaklı Veteriner

12 Haziran 2024 19:31

Kedimizi sırtındaki akıntı için götürdüğümüz Pursaklar Veteriner Kliniği'nde önce röntgen çekildi, biyopsi yapıldı. Kan bakıldı, röntgende sırtında bir şey görüldüğü ve biyopsi yapılması gerektiği söylendi. Yaptırdık. Mantar belirtisi olduğu da söylendi. Ayrıca bir de enfeksiyon olduğu belirtilerek antibiyotik ve kara merhem verildi. Kara merhemle kapalı yarayı açtılar. Daha sonra biyopsi sonucu çıktı ve yağ bezesi dediler. Biz hatırlatınca öylesine bir mantar tedavisine başladılar. Açtıkları yarayı öylece bıraktılar. Daha sonra ben mesaj attım ve yaranın geçmediğini söyledim. Bazı mantarların geç geçtiğini söylediler. Hekim bey aradan biraz daha geçti. Tekrar yazdım ve uyguladığı tedavinin hiçbir işe yaramadığını söyledim. Bana tepki gösterdi. Hekim bey bu arada sürekli mantar aşısı yapalım diyordu. Neyse, tekrar mantar kremi, antiseptik ve antibiyotik krem yazdı. Onları da uyguladım, hiçbir şekilde geçmedi ve 4 ay oldu. Güvenim kalmadı dedim, başka veterinere götürdüm. O da bizi üniversite hastanesine yönlendirdi. Orada röntgen ve ultrason yapıldı. Tekrar o bölgede enfeksiyon oluşmuş ve mantar değilmiş. Oradaki bezin bir süre sonra alınması gerektiğini, yarayı açtıkları için iyileşme sürecinin uzadığını ve kara merhemin at ve inekte kullanıldığını söylediler. 4 aydır yanlış tedavi yüzünden evladımız belki de ağrı çekiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Özel olmasına rağmen bir kere arayıp sormadılar. Üniversite hastanesindeki hekim mesajlarla ilgilendi, sağ olsun yeniden tedavi başlandı. Ata kullanılan merhemi bize verdiler ve yarası aylardır kapanmıyor. Parayı aldıktan sonra işiniz bitiyor, helal etmiyorum. Onu söyleyeyim.

Ezelnaz sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Hayvan Hastanesi Klinikteki Veterinerlerin Bilgisizliği Ve Teşhis Koyamamaları

05 Eylül 2023 18:01

Ervet Veteriner Kliniği Şikayetçiyim

09 Haziran 2024 19:45
Ervet Veteriner Kliniği Şikayetçiyim
Buket sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 03:18