Yelda sonuçtan hiç memnun değil

PufyHome Mağduriyet Ve Karşılanmaması

14 Ekim 2023 13:00

Trendyol'dan Pufy Home adlı firmadan 01.10'de oval, desenli kumaş,382 TL'ye puf satın aldım. Ürün elime ulaştığında satın aldığım ürünle arasında renk, model, fiyat farkı vardı. Tamamen farklı bir ürün göndermişler. Siteden hemen fotoğraflarıyla beraber değişim istedim ve 09.10'de gönderdim. Süreç takibinde Değişim onaylanmıştır diyordu fakat dün gece 00.15 te SMS gelmiş Trendyol firmasından paranız iade edilmiştir diyor. Ben iade değil değişim istedim. Ürün hala sitede satışta olduğu halde (elimizde yok bahaneleri de yok) değişim sağlamamışlar. Ve ben 14 gün oldu argoları çıkın 10 gündür ihtiyacım olan ürüne ulaşamadım mağdur edildim satıcı bu konuda herhangi bir bilgi vermedi. Siteye yorum yazdım onu bile yayınlamamışlar. Bu insanı mağdur ermekten başka bir şey olamaz kesinlikle bir daha ne satıcıdan ne de Trendyol'dan alışveriş yapmayacağım. Her ikisinden de şikayetçiyim. Sabah Trendyol'un canlı mesaj desteğine de yazdım herhangi bir şey yapamayacaklarını beyan ettiler. Sizde kaybedersiniz sayın Trendyol böyle sahte satıcılara yer verirseniz bünyenizde.

profile profile profile
Yelda
Yelda
16 Ekim 2023 07:53

Daha önce süreçle ilgili ekran görüntüsü paylaşmamıştım. Aşağıda ayın 11 inde değişim onaylandı görünürken diğer taraftan 14 ü gece 00.15 te SMS görünüyor iade yapıldı diye ama aradak, süreçle ilgili hiçbir bilgi paylaşımı yok ne Trendyol tarafından ne de pufy Home tarafından. Çünkü ürün ellerinde var yok diyemiyorlar satışı hala devam ediyor buna rağmen kendi hatalarını değişim yaparak telafi etmek özür dilemek yerine açıklama yapmaksızın para iadesi yapılıyor.

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 10:53

22 Eylül 2023 16:11
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
26 Şubat 2024 09:41
Hundemir Satın Alınan Sandalyelerdeki Defolar Ve İletişim Sorunları
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve Pufu Toys İle Hayal Kırıklığı!

15 Ocak 2025 15:07
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
27 Nisan 2025 11:17