Psm Vize Yanlış Yönlendirme Ve İstemsiz Çalışanlar

19 Ocak 2024 19:13

3 ay kadar önce PSM vize Ç**** beyle Amerika vizesi için görüştük. Eşimle beraber F1 e başvurduk. Ödemeye kadar telefonlarına cevap veriyordu ödemeden sonra iki gün gün telefonlarınıza cevap alamadığımız oluyordu. Randevuyu 3 ay sonraya alabildi. Bu süreçte eksiklerimiz giderdik onların söylediği her şeyi yaptık. İlk aşamadaki evrakları Ç**** bey doldurttu bize bankada vizeyi alabilmek için göstermemiz gereken miktar konusunda yanlış yönlendirdi. Sonra kendisi işten ayrıldı her ne kadar yeni danışmanla devam etsek de ilk baslardaki iyimserlik ortadan kalktı. Olumsuz olursa bir sonraki başvuru için danışmanlık ücreti talep etmiyoruz vs denildi. İşin ilginci tekrar bir vize başvurusu için 24 ay sonraya tekrar vize başvurusu yapabiliyoruz. Diğer ülkeler içinde İngilizce A1 seviyesi bile yetmez vize almak zor vs gibi olumsuz cevap aldık. İlk doldurulan formdan dolayı (F1 ögrenci vizesi) vizede bize olumsuz sonuç çıktı. Yanlış yönlendirildiğimiz ve işini iyi yapmayan arkadaşlar olduklarını fark ettik. Hayırlı günler

25 Ocak 2024 12:24

Çok kötü bir bir acente. Yanlış evrak dolduruyorlar okul kayıt parası 150$ olmasına rağmen 350$ kişi başı okul parası istediler. Okulla iletişime geçtim size ait ödenen bir işlem gözükmüyor dediler. Gösterebilmek için PSM vizeden dekont istedik ama telefonlara artık çıkmıyorlar bizzat S*** bey. Komisyon zaten aldılar üstüne okul parasını fazla isteyip okula sadece 150$ yatırmışlar. Ama başvurduğumuz dil okulu bu işleme bile ulaşamıyor. Kendilerini mahkemeye veriyoruz. Yanlış yönlendirme yapılıyor fazla para alınıyor. Ayrıca ikinci başvuruda danişmanlik ücreti almıyoruz dediler. Danışmanları S*** bey dedi ki 24 aydan önce başvuru olmaz. Ama S*** bey danışmanından habersiz herhalde. 1-3 ay arası tekrar başvuru yapıyoruz diyor. Yani anlayacağınız çok acemi ve işini bilmeyen bir firma. Tüm kanıt ve belgelerimiz okuldan aldığımız birden fazla maili de dosyaya ekleyip mahkemeye vereceğiz.  Profesyonel olduğundan emin olacağınız bir firma bulun. Haklarımızı arayacağız tüm belgeleri toparladık hukuki süreci başlatacağız.

24 Ocak 2024 10:16 (Şikayetten 4 gün sonra)
Esma
24 Ocak 2024 15:16

Çalışanınız 24 aydan önce başvuru yapamayacağımızı söyledi

05 Şubat 2024 10:53

Tekrardan merhaba çözüm için Poyraz bey sizinle görüştü ve yardımcı olacağını belirtti.

Esma
23 Ağustos 2024 16:26

Hiç yardımcı olmadınız ayrıca hala bir sonuç yok Poyraz bey ABD de aylardır geziyor kimse konuyla ilgilenmiyor

15 Ekim 2024 11:22

Merhaba sizlerin sorunuzu çözümü için Poyraz bey ın direk size numarasını gon derdik telefonlarımızı açmıyorsunuz ve bize dönüş yapmıyorsunuz burada yazdıklarınız sadece karalama amaclıdır.

28 Kasım 2024 13:19

Tekrardan merhaba sizlere yaırmdcı olmak adına numaramızı bıraktık ve bize dönüşünüzü bekliyoruz

Ayzade sonuçtan hiç memnun değil

Psm Vize 2 Ayı Geçti Halen Bir Haber Yok Ve Çok İlgisizler!

Ayzade
01 Ekim 2024 16:24
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Psm Vize Polonya Çalışma Vizesi Danışmanlık Süreci İle İlgili Şikayet

23 Mart 2024 16:48