Alperen sonuçtan memnun

Psm Vize PSM Şirketi İlgisiz

08 Mart 2024 02:41
Alperen'in Teşekkür Mesajı
“Poyraz abi teşekkürler geçte olsa aradın evet özel ilgileneceğinu söyledin bekliyorum.”

Poyraz Sergen Medya (PSM) - Yaşadıklarımı anlatıyorum, geçen sene yaz ayında kız arkadaşımla beraber ABD F1 vizesi için başvurduk. Bizimle ilgilenen kişi bilgili bir beyefendiydi ve sadece o ilgileniyordu. Ancak vize alacakken işten ayrıldı ve ondan sonra bizimle ilgilenen olmadı. Süreç çok saçma bir şekilde ilerledi ve ne yapacağımıza karar veremedik. F1 vizesi için randevu bile alamadık. Biz başvurduğumuz zaman herhangi bir kampanya yoktu, şimdi ise aynı hizmete kampanyalı fiyatlarla sunuluyor. O zaman boşuna para vermiş olduk. ABD'ye başvurduğum için pişman oldum. Herkese ret yanıtı veriyorlar.

21 Mart 2024 07:26 (Şikayetten 13 gün sonra)
02 Nisan 2024 15:24

Merhaba P*** bey veya çalışanları mesajlara cevap vermeyen ekibiniz vsr s*** bey ne telefonlara ne de mesajlara cevap veriyor aynı şekilde P*** beyde cevap vermedi.

10 Mayıs 2024 18:15

Burada kötü niyet olduğunu görebiliriz! Çünkü size Amerika numaramızı bizzat yazamamıza rağmen iletişime geçmek yerine sadece şikayet etmekle kalıyorsunuz bu üzücü

19 Kasım 2024 18:42

Psm Vize Yanlış Yönlendirme Ve İstemsiz Çalışanlar

19 Ocak 2024 19:13

Danışmanlık Hizmetinde Eksiklikler Ve Yanlış Bilgilendirme Yaşadık

03 Kasım 2025 16:39
danismanlik-hizmetinde-eksiklikler-ve-yanlis-bilgilendirme-yasadik-1.jpg
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
16 Aralık 2023 19:38

Psm Vize Amatörlük, Yalan Dolan, İlgisizlik

03 Eylül 2023 03:13
Basak sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 21:00