Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Protrans Evden Eve Nakliyat Sınıfta Kaldı!

10 Temmuz 2024 07:58

1 ay oldu. Verdikleri hasarları gidermelerini bekliyorum. Çok nazikler ama iki kere arayıp mobilyayı kalemle boyama işinden başka işlevsellik göremedim. Sabırla bekliyorum. Buraya toplanma, taşınma ve hasar video ve fotoğraflarını da ekleyeceğim, sonra gerekli adımlarla ilerleyeceğim. Evde hasar görmeyen bir şey yok.

20 Ağustos 2024 17:21

Çözüm olarak sundukları ödemeyi gerçekleştirmediler Ben dava açiyorum   Sikayetvar a yazınca da daha çok dalga geçiyorlar

19 Temmuz 2024 10:34

Şikayetvar yazımdan sonra arayan kişi önce bazı hasarlarımı nakden ödeyeceklerini ama Şikayetvar yazımı silmemi istedi Sonra beni tehdit etti Nakdi ödeme yapmadı henüz 40 gündür hasarlarımla ilgili ilerleme yok bir de beni firmayı zarara uğratmakla suçladı Her arayan müdür bu firmada. Gerçek sahibi Umarım bu yazılanlardan da haberdardır. Müşteriye davranış oyalama manipülasyon oyun hepsini gördüm. Ama en sonuncusu trajikomikti eğer buradan şikayetimi çekmezsem hukuk bürosu ilgilenecek tüm hasar giderme ve onarımları geri cekeceklermiş Allah'tan elimde her anin belgesi ve ispatı mevcut

10 Mart 2025 00:39

Şeker Nakliyat (Sakarya) Evime ve Eşyalarıma Zarar Verdi

24 Temmuz 2025 12:29
Bahtıgül sonuçtan hiç memnun değil

Bahtıgül
22 Ağustos 2024 13:52
Etaşın Kötü Taşınma Deneyimi!
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 12:15

10 Ağustos 2023 11:22