Prof. Dr. Gonca Yılmaz Davranış Ve Tavır Hakkında Hayal Kırıklığı

25 Aralık 2023 16:55

Yaklaşık dört aydır bebeğimizin takibini sağlayan gonca hocamıza çok teşekkür ederiz. Ancak, bu süreç boyunca hocamıza olan güvenimiz ve sevgimiz sayesinde sekreterlerin davranışlarını görmezden geldik. Yüzlerindeki asık ifade ve insanlık namına bir 'hoş geldiniz' ifadesi duymadık. Bu durumu eşime de sordum, 'sana söylediler mi hiç? Ben mi duymuyorum? ' diye. İki gün önce kan alımı sırasında hemşire beş aylık bebeğimizin kolunu çok fazla iğneledi. İdrar tahlili için torbayı doğru yerleştiremedi ve bunun suçunu bebeğimize attı.

Daha sonra sekreterlerin 'çocuk ağlar' şeklindeki anlayışsızca tavırları ve empati yapmamaları sabrımızı taşıran nokta oldu. Derdimizi anlatmaya çalışırken telefonu eline alıp başka bir şeye dalmaları ve kaba tavırları, ödenen ücretlere rağmen kabul edilemez. Oradan ekmek yiyorsunuz, lütfen biraz saygı gösterin. Herkes kendine yakışanı yapar. Gonca hocayla devam etmeyeceğimize çok üzgünüz; ancak biz bu tavrı hak eden insanlar değiliz ve bu yüzden ayrılmak zorunda kaldık.

Ek olarak gonca hocam, bu tartışma yaşanırken sizin de duruma müdahale etmenizi beklerdik. Sizin duymadığınızı düşünmüyoruz ve personel ekibinizden dolayı size de kırgınız. Yaşananları size mesajla ilettik ve iki gündür geri dönüş bekliyoruz. Herkes gibi biz de buraya biricik evladımız için geliyoruz ve kimsenin bebeğinin gerilmesini ve hırpalanmasını istemeyiz.

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Laboratuvar Hemşirelerinin İlgisiz Ve Saygısız Davranışı

11 Temmuz 2025 13:29

Yanlış Doktor Ve Haksız Ücretlendirme Sorunu

05 Nisan 2025 00:12
Çelik sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Ve Saygısızlıkla Karşılaştık: Çocuğumuzun Sağlığı Tehlikede

29 Ocak 2025 08:32