Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu |Bahçelievler Matematik Dersinde Yetersiz Anlatım!

18 Aralık 2024 20:18

Bahçelievler Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu'nda okumakta olan iki çocuğum var. 6F sınıfında matematik dersine giren H*** O*** adlı öğretmenimizin ders anlatımı ve çocuklara karşı tavrıyla ilgili dönem başından beri sınıf olarak, hatta okulda dersine katıldığı tüm sınıflarda problem yaşamaktayız ve idare defalarca durumu bildirmektedir. Her defasında bir çözüm bulunacağı söylenmektedir, lakin hiçbir değişiklik olmamakta, çocuklara konuları üstün körü anlatıp geçmektedir. Bu durumla ilgili tüm veliler, özel ders ve etüt gibi ek arayışlar içerisindedir ki hepimizin de buna durumu olmayabilir. Çocuklarımızın geleceği ile ilgili büyük kaygı içerisindeyiz, bildiklerini de unutmaya başladılar. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı ve çocuklarımızın daha fazla mağdur edilmemesini istiyoruz.

Hülya hoca zaten tam bir matematik öğretmeni değil ve hiçbir zamanda olmadı matematik uygulama derslerine girdi ve bu derslerde matematik öğretmek yerine soru çözdürülüyor çocuğunuz her dediğine aldırış etmeyin ben o okulda 4 sene okudum ve daha yeni mezunum c sınıfından

Pınar
Pınar

Siz oradan mezunsunuz Aziz sancar nasıl okul

Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Malatya) Öğretmenlerde Ve Ders Anlatım Şekillerinde Büyük Problem Var!

15 Nisan 2024 13:53