Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Malatya) Öğretmenlerde Ve Ders Anlatım Şekillerinde Büyük Problem Var!

15 Nisan 2024 13:53

Okul disiplinli iyi okul diyoruz da özellikle öğretmenlerde ve ders anlatım şekillerinde büyük problem olan bazı hocalar var eğer bu okula giderseniz "ö*** a***" ile karşılaşabilirsiniz
11. Sınıfım ve bu hocanın ders anlatış şekli beni hayattan ve matematikten soğutmaya yetti sayısal bölümü seçtiğime bin pişman oldum hatta duyduğum kadarıyla 9. Sınıftan biri sırf derste bir saniyeliğine edebiyat ödevine baktığı için rencide edip velisini çağırttığını duydum ayrı olarak sınıfta bu çocuğun İngilizce'ye karşı sonsuz sevgisi ve matematiği yapamayışı gibi problemlerin olduğunda duydum benim sayısal seçmenin amacı fiziğimin ve biyoloji dersimin ayrı olarak geometri dersimin iyi olmasıydı onun dışındaki konularda özellikle matematikte kötüyüm ve ö*** hoca bunu kullanmayı iyi buluyordu ö*** hocanın okul müdürümüzün yakın arkadaşı olup olan olaylarda hem ona sığınmasını, seneye gidecek olan b*** hocanın b*** adlı çocuğa karşı olan müsamahasını daha önce hiç görmedim ayrımcılıkta bir numara!

Hocaların Adil Olmayan Puanlama Sistemi

05 Kasım 2024 22:36
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Okulda Yaşanan İlgisizlik Ve Olumsuz Öğrenci Davranışları Mağdur Ediyor

08 Haziran 2025 17:15

İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İmmib MTAL Hakkında Yolsuzluk Ve Denetimsizlik İddiaları

16 Eylül 2023 13:57
Mukremin sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi'nde Bilimsel Çalışmaların Eksikliği Ve Öğretmenin Olumsuz Yaklaşımı!

18 Temmuz 2025 13:12

Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu |Bahçelievler Matematik Dersinde Yetersiz Anlatım!

18 Aralık 2024 20:18