Ceyda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Primexbt Stoploss Tetiklenmesi

11 Haziran 2024 16:26
Ceyda'nın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.”

Bu mesajı primexbt yetkililerine teşekkür etmek için yazıyorum. Hem işlem ücretleri hem de komisyon oranları ile birlikte bu zamana kadar primexbt kullanmayıp farklı borsaları denediğim için çok pişmanım. Ayrıca işlemlerimde belirlediğim stoploss hep zamanında tetikleniyor ve beni büyük zararlardan koruyor.

12 Haziran 2024 10:47 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ceyda
Ceyda
12 Haziran 2024 17:31

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Selçuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Primexbt Mobil Uygulama Hatası

Selçuk
05 Ağustos 2023 19:51
Onur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

A Global Trade Amerikan Ticaret Seansında Yaşanan Çılgın Zirvelerle Kayıplarım Arttı

26 Şubat 2025 17:56
"Şirketten, yaşadığım durumla ilgili açıklamalar içeren bir geri bildirim aldım. Maalesef, meydana gelen zirvelere yardım edemiyorlar, ancak Amerikan seansının başlangıcında işlem yapmamamı önerdiler, çünkü seans açıldığında piyasa çok büyük bir volatilite yaşar ve bu tür durumlar ortaya çıkar. Ayrıca, kişisel bir finansal danışman ile işlem yapmayı denememi önerdiler ama bu konuda hala düşünüyorum."

12 Ocak 2024 15:34

07 Mayıs 2024 14:59