Selçuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Primexbt Mobil Uygulama Hatası

Selçuk
05 Ağustos 2023 19:51

Primexbt deki en büyük sıkıntım mobil uygulamaya ile ilgili. Uygulamalar arasında gezerken primexbt uygulamasına geri döndüğümde maalesef bağlantı yok hatası alıyorum. Mecburen uygulamayı kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Keza mobil uygulamada Trade yarışmalarını göremiyoruz, bu büyük bir eksiklik. Ayrıca bu borsaya para gönderirken veya çekerken 2 borsa değiştiriyorum. Yerli bir banka ile iş birliği olabilir mi. Bana göre uygulama anlaşılır bir seviyede.
Şikayet haricinde iyi tarafları yok mu. Tabii ki artıları çok en azından Telegram primexbt Türkiye grubunda admin arkadaşlar sağ olsun, her soruna ve şikayete yardımcı olmaya, yönlendirmeye çalışıyorlar, karşımda en azından bir muhatap bulabiliyorum. Kendilerine teşekkür ederim.

18 Mart 2024 16:52 (Şikayetten 7 ay sonra)

Knight sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Nisan 2023 19:29
"Teşekkür ederim"

Prime Xbt Çekim Saatleri ve Etkinliklerle İlgili

03 Ağustos 2023 09:46
"Şikayetimi yaptıktan bir süre sonra firma tarafından mail olarak cevap aldım. Kyc konusundaki şikayetimi inceleyeceklerini söylediler. Teşekkürler..."
Kerim sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Ağustos 2023 13:00
"Yakın zamanda güncelleme ile eksikliklerin giderileceği belirtildi teşekkür ederim"

Primexbt Borsası Para Çekme Sorunu

25 Haziran 2023 16:00
Ufuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Prime Xbt Giriş Sorunu

07 Mayıs 2024 10:38
"İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sorun çözüldü."