Prev Pahalı Ayakkabılarla Gelen Hayal Kırıklığı

Prev Pahalı Ayakkabılarla Gelen Hayal Kırıklığı
Ayşe
07 Aralık 2024 12:28

Prev markasından 2 sene önce bot, 1.5 sene önce Loafer aldım. Piyasaya göre oldukça pahalı ama insana, doğaya, hayvana saygılı olsun, e tabi tasarımı da güzel olsun diyorsun, küçük üreticiyle büyük mağazalar aynı olamaz. Bu da tamam. Sahibi anlatıyor. Hesabında şu kadar saat yürüdüm, inanılmaz rahatlar diye. Tamam diyorsun, birkaç ayda öderim, alayım hem uzun ömürlü olur.

Bu yazıyı ayağımda loaferle yazıyorum. 5 dakikadan sonra ayaklarım acı içinde yürüyorum hem loaferde, hem botta. Loafer hem önden parmaklarımı hem arkadan topuklarımı, botlar topuklarımı acıtıyor. (ayaklarımda hiçbir sorun yok, daha önce böyle bir şey yaşamadım.) bu sebeple sırf çok para verdim, boşa gitmesin diye arada giydiğim halde loaferin tabanı koptu, botlar da çok hızlı eskidi.

Verdiğim paraya çok yazık, gerçekten ajanda defter falan alınır ama ayakkabıları ciddi sıkıntı.

14 Aralık 2024 16:00 (Şikayetten 7 gün sonra)

Hatice
21 Şubat 2024 09:27

Dilara
28 Kasım 2024 11:54
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
15 Şubat 2025 21:05
"Şikayetim sonrasında marka dönüş sağlayarak ellerinde aynı üründen stok olmadığı için iade yaparak yardımcı oldu. Zaten sevdiğim bir markaydı fakat yaşanan bu sorundan sonra müşteriye gösterdikleri özenle alışveriş yapmaya devam edeceğim yerli ve vegan bir marka oldu. Teşekkürler prev ekibi"

Eyşan
22 Ocak 2025 22:21
Prev Botlarımın Deformasyonu Ve Uzun Bekleyiş

Lumberjack Burk 3PR Waterproof Yalanı!

01 Aralık 2023 14:13