Ferhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Prensbet Canlı Destek Sırası Kayıp Yaşatıyor

Ferhan
17 Şubat 2024 14:17

Canlı destek ve mail ekibi yüzünden kayıplarımız oluyor çekim yapmaya çalışıyorum muhatap bulamıyorum. Bonus aldım kullandım çevrimini tamamladım ama düzenleyecek bir eleman yok. Canlı destek çok geç bağlanıyor bağlandıktan sonra da cevap vermiyor. Canlı destek çok geç cevap atıyor.

Hasan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Ocak 2024 13:14
"Teşekkürler. Bana özel temsilci atadılar."
Günay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Ağustos 2023 16:34
"Teşekkürler. Bana özel temsilci atadılar."
Enes sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Nisan 2024 16:14
Oğuzhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Oğuzhan
26 Şubat 2024 14:30
Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ahmet
14 Aralık 2023 14:11