09 Eylül 2024 19:30

4 yıldır Pragmatic Play oyunlarını oynayan birisi olarak özellikle son 4 aydır neden kazanamadığımızın Pragmatic Play şirketinin... Oyunları kopya ve yanıltmacasını anlatan görseller koyuyorum. Bundan 4 ay öncesine kadar sitelerde oyunlara girildiği zaman site ismi ve Pragmatic play.net diye başlayan oyunlar saçma sapan isimlerle açılıyor.

Bu Pragmatic Play sağlayıcısının açığını bulan sitelerin kendi düzeni ile kurduğu Pragmatic Play'in kopya oyunlarının program ile güncellenmiş halidir. Alttaki paylaşacağım görsel resimler iki farklı siteye ait oyunlar. 4 ay öncesine kadar böyle saçma sapan isimlerle açılmıyordu. Bir de şimdi bakın dikkatli bakın ve nasıl kandırıldığımızı, neden ödeme alamadığımızı güzelce anlayın. Oyunların hepsi farklı farklı firmalar tarafından kodlanıp tamamen ödeme vermez hale getirilmiş.

Görsellere iyice bakın. Https://2de6b6b8be .fhcialolw.net bakın bu link oyunların başlangıcında eskiden Pragmatic play.net ile başlarken şimdi fhcialolw gibi saçma isimlerle başlıyor ve bu siteden siteye farklı isimler olabiliyor ama asla pragmaticplay diye başlamıyor.

Görseller aşağıda. Bir kere bir yere kadar çıkartır, bir daha onun üstüne çıkartmaz. Çılgın bir program mevcut. Yazıları ayrı yazdım. Kabul etmediği için aşağıdaki resimlerde sağlayıcı ismine iyi bakın.

profile profile profile
09 Eylül 2024 19:17

Arkadaşlar. Oyunlardaki donma kasma sündürme veya ödememe sorunları tamamen orijinal Pragmatic olmadığı içindir. 2 ihtimal var ya bu kodlanan sitelerden firmanın haberi yok ya da Pragmatic Play siteler artışta olduğu için farklı firmalara yetki verip oyunları ödeme yapmaması için kod koydurdu. Yani oyunların donmasının kasmasının ve ya sündürmesinin sebebi sizin telefon Wi-Fi ya da internetiniz ile alakalı değil tamamen sahte altyapılarla programlarla alakalı. Resimlerdeki linklere iyi bakın sizde oynadığınız sitede görebilirsiniz. Bein alt yapısında normal açılıyor ama orada da yine aynı şekilde kodlamalar ve programlar mevcut herkes bu konu üstünde yoğunlaşsın herkes şikayet açsın eski haline gelmediği sürece bir kuruş kimse alamaz.

09 Eylül 2024 19:19

Oyunların donmasının kasmasının telefon ya da Wi-Fi ile alakalı olmadığını aynı sitede bir gerçek bakiye ile oynayın bir de demo açarak oynayın anlayacaksınız demo oynarken bir kere kasmaz ve donmaz ama gerçek bakiye ile sürekli kasar donar... İnternet Wi-Fi ile ya da telefonla alakalı olmuş olsa demo d ada aynı şeyler olur... Ben kazanıyorum diyen insanlar o gün programı devre dışı bıraktıkları zaman bilerek veriyorlar

09 Eylül 2024 19:22

Yukarıda paylaştığım fotoğraflar 2 farklı sitenin aynı oyunlarda oyuna girerken. Farklı sağlayıcı ile bağlandığı gerçeğini taşıyan görsellerdir. 4 ay öncesine kadar hangi siteye girersen gir öncelik site ismi ve devamı Pragmatic Play diye devam ederdi. Görüyorsunuz gözümüze soka soka bizi bitiriyorlar

Burak
Burak

Kesinlikle katılıyor 4 5 ay öncesinde böyle değildi şu an attığın para katlanmadan direk anında bitiyor ödeme yapmıyor otomatik spin atarken bile her Line vs çarpanlar hep aynı random gibi bir olayı kalmamış sürekli aynı hiza eden bir Line sistemi oluşmuş freespinde de aynı randomlugu yok tamamen aynı hizada seyrediyor 4. Scatter gelmesini bekliyorsun şans açmışsın ama o bile gelmiyor çünkü orada yok net şekilde belli oluyor tamamen her tumble önceden ayarlanmış şekilde aşağıya düşüyor. Oyuna girse bile bişi vermiyor sürekli 10x 20x 50x 10x 20x 50x tamamen ayarlanmış düzen içerisinde hareket ediyor spin atarken sürekli 2x 8x düşüyor mavi çarpanları boşa atıyor kırmızılarıda atsa boşa gidiyor random tumble yok çünkü.

Alper
Alper

Tamamen seninle aynı görüşteyim kardeşim sunucular orijinal değil siteler istedikleri gibi oyunlara müdahale ediyor.

Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Pragmatic Play Oyunlarda Hile Ve Ödeme Sorunları

23 Ekim 2024 13:19