Pragmatic Play Kralbet Bahis Sitesinde Oyunlara Müdahale İddiası

31 Ekim 2024 03:16

Pragmatikplay sağlayıcısı ile çalıştığını iddia eden kralbet adlı bahis sitesi, oyunlara müdahale eden bir sitedir. İnsanları yanıltmaktan başka bir şey bilmeyen bu siteye 500'den fazla e-posta attım, yüzlerce şikayet bildirimi oluşturdum ancak cevap veren olmadı.

Bu nasıl bir sorumsuzluktur? İnsanları yanıltıp utanmadan 'şans' diyebilecek kadar ileri gidebilen bu siteye karşı ya haklarını elinden alın ya da hukuksal olarak mahkemeye sunacağım. Video kayıtlarını izleyin ve çevirmelere nasıl müdahale edildiğine bakın. Bahis sitesi alanında en güvenilmez sitelerden biridir.

31 Ekim 2024 17:26

Pragmatik Play sağlayıcısı lisans verdiğiniz kralbet adlı bahis sitesi net şekilde soluyorum oyunlara müdahale eden bir  sitedir 600 kusur mail attım dönüş yok şikayet bildirim oluşturuyorum cevap yok sizleri rezil etmekten başka bir şey bilmeyen bir sitedir her oyuna müdahale ediyor direk pragmatik sağlayıcısına bağlı oyunlarda buyurun video kayıtlarını izleyin bakın çevirmelere nasıl müdahale ediyor anlaşılan hiçbir şekilde dönüş yapmıyorsunuz

31 Ekim 2024 03:14

Buyurun izleyin bakın çevirmelere müdahale nasıl yapılır

31 Ekim 2024 20:25

Öncelikle merhaba 500 TL ile oyuna giriyorum aldığım ödül 77 TL 27 çevirme sonucu kralbet adlı bahis sitesi net şekilde soluyorum oyunlara müdahale eden bir sitedir pragmatik sağlayıcısına bağlı tüm oyunlara müdahale ediyor iki video paylaşıyorum ikisi bir oyundan ve canlı destek hattıyla konuşmalarınızın videosunu atıyorum artık buna ya bir dur deyin ya da hukuksal olarak sürece başlayacağım sizi de dahil ederek

21 Kasım 2024 23:21

Kralbet adlı bahis sitesi pragmatikplay sağlayıcısına direk müdahale ediyor bakın bu kaçıncı şikayet bildirimi oluşturdum ben unuttum artık inceleme yapın  başka bir şey bilmeyen bir sitedir her oyuna pragmatikplay sağlayıcısına bağlı olarak müdahale ediyor

03 Aralık 2024 00:27

İzleyin bakın nasıl oyunlara müdahale ediyorlar 1000 TL ile oyuna giriyorum aldığım ödül 112 TL 900 TL ile oyuna giriyorum aldığım ödül 68 TL 500 TL ile oyuna giriyorum aldığım ödül 100 kusur tl 25

03 Aralık 2024 14:52

Pragmatikplay vekralbet denilen bu adı siteler net şekilde soluyorum oyunlara müdahale eden bir sitedir attığım video kayıtlarını izleyin bakın nasıl oyunlara müdahale eden bir sitedir

04 Aralık 2024 03:00

Hangi oyuna girersek girelim pragmatikplay sağlayıcısına ait oyunların hepsine müdahale ediyor

04 Aralık 2024 03:05

Kralbet'te Müşteri Hizmetleri Ve Oyun Deneyimi Sorunları

28 Şubat 2025 02:20
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Pragmatic Play Oyunlarında Sürekli Hata Ve Çözüm Eksikliği!

05 Mayıs 2025 18:53

Kralbet Oyunlarda Adil Olmayan İşleyiş Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

19 Ekim 2025 14:09
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Bahiscasino'da Oyun Deneyimi Hayal Kırıklığı!

17 Şubat 2025 10:56

Kralbet'te Oyun Müdahalesi Ve İletişim Sorunları