Shafu sonuçtan hiç memnun değil

Poyraz Hosting Referanslarını Mahcup Eden Firma!

12 Haziran 2024 14:48

Sunucuyu alalı 12 gün oldu, 4 kere sunucum kapandı biri 8 saat sürdü şu an yine sunucum gitti siteler çalışmıyor. Destek ekibini arıyorum meşgule atıyor, WhatsApp hattı mesaja görüldü atıyor. Tavsiye üzerine satın aldığım hizmet özellikle belirttim ona rağmen referansını mahcup ediyor.

12 Haziran 2024 14:55

Evet, geliyor, mükemmel bir atlayış

12 Haziran 2024 15:00 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, Genel bir kesitimiz yok gelen bir çağrı yada ses kaydı yoktur. Sorununuzu açıklayıcı olarak yazmadığınız için sizlere yardımcı olamıyoruz. Ayrıca görüldü olarak bırakmadık yanıtladık ekran görüntüler ektedir. Öncelikle kendinizi izah etmeniz gerekir ki sorunu anlayalım.

13 Haziran 2024 02:59

Sorunu izah edebilecek bir merci bulamadığım için haliyle sinirlendim, attığınız SS'de görüldüğü gibi çok sevecen ve naif bir insanım, görüldü attınız 2 dakika sonra tekrar yazdım tekrar yazdıktan sonra döndünüz hadi orada haklısınız geç görüldü durumu oldu görüldü atmadınız varsayalım. Yalan söylemek güzel bir şey değil. Şimdi size SS'leri atacağım telefon konusunda 510 lu şirket hattımdan aradım. Sizi WhatsApp'tan mesaj attığım telefonumdan aramadım onun loglarını bulamamanız doğaldır iş telefonum ile aradım. Arama konusunda telesekreterinizin 2 yönlendirmesi var ilki teknik ekip orası meşgule attı sonra diğerini tuşladım bir yere bağlanmak için oda çaldı sırada sadece ben varım çaldı durdu. Siz ekip olarak kriz durumunu yönetmeyi bilmeyip benim çok sinirle açmış olduğum (ortada bir cenaze var çünkü boşa sinirlenmiyorum) bilete "çok biliyorsan kendin yap" diye cevaplar veren elemanlarınıza akıl verseniz de bizi de kışkırtmasalar güzel olmaz mı? Kaldı ki cevap bile vermedim o destekteki süper zeka arkadaşa. 300 TL için kendimi yormam direk hizmetinizi iptal ettim. Ne gerek var 2 günlük dünya için basit münakaşalara girmeye 1-2 yer daha var 1 yıldız vereceğim trustpilot en önemlisi. Hem 17 gündür bir sunucuyu doğru düzgün çalıştırmamanın izahını benim değil sizin yapmanız gerekir

13 Haziran 2024 03:08

Hizmeti iptal etmeme rağmen gerçekten tüm yorumları düzeltip 5 yıldız vereceğim sadece mantıklı bir açıklama istiyorum telefon konusu beni ciddi manada sinirlendirdi sunucunun gitmesi olay değil gerçekten arada kopukluk olur mutant değilsiniz sizde insansınız bu sunucular %100 çalışacak diye bir şey yok. Destek ekibindeki arkadaşın, kurumsal bir firmayı temsil ettiğini düşünmüyorum. Oda benim gibi insan olarak cevap verdi. Ama yanlış.

Sezai
15 Kasım 2023 15:58
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 01:00
Sürekli Kesilen Sunucu Bağlantısı Ve İletişim Sorunu
Sürekli Kesilen Sunucu Bağlantısı Ve İletişim Sorunu
Kerem sonucu yetersiz buldu

16 Temmuz 2023 16:39
Talha sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 23:44
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
23 Ekim 2023 22:11
Teknofirst Sunucu Hizmetiyle İlgili Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleriyle İletişim Eksikliği