Enes sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 12:56

Trendyol'dan aldığım Antalya Fabrikalar Mahallesi'nde Popeyes restoranınızdan aldığım yemekler tam bir fiyaskoydu. Sipariş ettiğim ürünler eksik geldi ve gelenler de adeta yanmış haldeydi; lezzet bakımından tam bir felaketti. Böylesine kötü bir hizmetle karşılaşmak büyük bir hayal kırıklığı oldu. Dahası, ödediğim ücretin iadesi tam olarak yapılmadı. 5 TL'ye aldığım sosu 3 TL iade yapıyor ve bu kadar kötü bir hizmet karşısında bir özür bile dilenmedi. Müşteri memnuniyetine ve hizmet kalitesine hiç önem vermediğinizi görmek gerçekten üzücü. Bu tür bir hizmet anlayışı kabul edilemez ve firmanıza olan güvenimi tamamen sarstı. Bu durumun bir an önce telafi edilmesini bekliyorum, aksi takdirde daha ileri adımlar atmak zorunda kalacağım.

27 Mayıs 2024 12:32

1716802251053.img-3576.jpg
1716802250802.img-3575.jpg
29 Mayıs 2024 16:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

Enes
Enes
29 Mayıs 2024 16:03

Tekrar ararsanız sevinirim çalışıyordum

Necdet sonucu yetersiz buldu

Popeyes'ten Eksik Ve Kalitesiz Ürün, Trendyol Yemek'ten Cevapsız Müşteri Hizmeti

Necdet
30 Eylül 2025 10:25
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
18 Kasım 2023 02:19
Trendyol Yemek Popeyes Eksik Sipariş Durumu
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
19 Ocak 2024 10:02