28 Temmuz 2024 21:198.770

Pimapen Maximus 7000 serisi PVC ürünleri üç daire için yaptırmıştım.
Çok yoğun kullanım olmamasına rağmen yıldan yıla pencere kapı doğrama kenar iç contalarda erime kopma çürüme ve dağılmalar oldu maalesef.
Sabit ve genelde iç kenar contalar olduğu için nasıl değiştirilir.
Ana firmadan Acil çözüm contaların değişimini rica ederim.

29 Temmuz 2024 10:58 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sn. Ramiz Ş. Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Pimapen Pvc Pencere Kapı Sistemleri

PİMAPEN'CİLER 2 Aydır Beni Oyalıyor!

3 Kasım 2023 14:4412.254

"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."

Adopen PVC Doğramaların Conta Çürümesi

9 Aralık 2023 15:125.022

Yozgat merkezde bulunan dairemin Adopen marka PVC doğramalarının contaları çürüdü. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsini...

Adopen Pencere Ve Kapı Contalarının Çürümesi Nedeniyle Yaşam Kalitemiz Düştü, Parça Temini Talebimiz Karşılanmıyor

22 Ağustos 2025 16:151.949

"Yetkili kişiye ulaşamadığımızdan çözümün uzadığının farkındaydım. Çözüm için dönüş yapan resul bey son derece nazik ve çözümcül davranarak derhal çözüm sağladı. Malzeme teminini sağlayarak problem giderildi. Resul beye özellikle teşekkür ediyorum."

2 Eylül 2024 16:564.399

Pencere ve kapılarımızın kaplamaları sürekli kalkıyor. Kaplama kendini atıyor. Pimapen genel bayileri aramama rağmen müş...

Öne ÇıkanKonular