Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Telefon Numarasıyla Hesap Açma Sorunu

13 Aralık 2024 14:12

12/13/2024 tarihinde, biraz önce kayıt olduğum Piapiri uygulamasından şikayette bulunmak beni üzüyor. Telefonla kaydoldum, kayıt işlemlerini tamamladım, onay kodunu 0555... bana ait olmayan bir numaraya attılar. Kayıt olurken telefon numaramı girmiştim oysa, telefonumu yazmamış olsam bile telefon numaram ellerinde vardı zaten. Benim adıma birileri hesap açtı desem yalan olmaz sanıyorum. İnsanlar borsa hesaplarını açarken böyle şüpheli işlemlere neden maruz bırakılıyorlar? Adıma açılacak herhangi bir işlemden ben sorumluluk kabul etmiyorum. Piapiri'den güven veren resmi bir evrak istiyorum. WhatsApp veya mail yoluyla. Kimseye güvenemeyecek miyiz? Neden benim adıma açılan hesabı başkaları kullansın? Veya parayla ilgili kim bilir ne karışık işlemler yapılabilir ki? Zaman kötü bir zaman, her türlü kötü amaçlı girişimlere karşı kendimizi korumak zorundayız.

24 Aralık 2024 12:37

13 Aralık 2024 tarihinde Piapiri uygulamasına kayıt oldum. Kayıt sırasında verdiğim telefon numarasına değil, başka bir numaraya onay kodu gönderilmiştir. Bu durum, hesabımın güvenliği konusunda ciddi endişelerimi arttırmıştır. Adımla açılacak herhangi bir işlemden sorumlu tutulamayacağımı belirtmek isterim. Bu konuda gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve tarafıma yazılı bir açıklama yapılması gerekmektedir.

Tuğba
24 Ağustos 2024 09:35