Piapiri Kimlik Bilgilerimi Aldı!

Linanın
16 Ağustos 2024 21:19

16.08.2024 tarihinde İstanbul festivaline bilet aldım. Bilet almış olmama rağmen konser alanına giremedim girmeden önce girişimiz için herkese piapiri uygulamasını indirttiler. Birçok sözleşmeye onay verdirdiler. Uygulamayı indirdikten sonra 2 kız, kimliğimin ön ve arkasının fotoğrafını çekti. Tüm bu olaylardan sonra konser alanına girebildik. Kimliğimle Adıma yapılan herhangi bir işlemden ben sorumlu değilim. Bu uygulamanın kaldırılmasını ve her türlü kişisel verilerimin korunmasını istiyorum. Para verdik konser alanına giremedik birçok uygulamaya onay verdirdiler zorla. Onaylamayanları içeri almadılar gereğinin yapılmasını istiyorum. Adıma yapılan herhangi bir piapiri işleminden, kredi... Gibi işlemlerden sorumlu değilim.

Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
07 Ağustos 2024 02:28

14 Eylül 2024 10:46
Filiz sonuçtan çok memnun

Filiz
13 Ağustos 2024 19:23
"Şikayetim üzerine firma yetkilisi tarafıma dönüş yaparak üyeliğimin daha kontrol aşamasında iken talebim üzerine hesabımın kapatıldığını kimlik bilgileriminde silindiğini söyleyip konu hakkındaki eksik bilgilendirme için özürlerini dile getirdiler benim için sorun kalmadı şikayetim çözüme ulaşmıştır teşekkür ederim kendilerine"

Zeynep
08 Ağustos 2024 22:58