Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 14:41

Şimdi şöyle ki, bu sorunumu buraya yazmadığım zaman pek umurlarında olmadığım için buraya tekrardan yazma gereği duyuyorum. Şikayetim oluşturulduktan sonra ne hikmetse aradım, ulaşıldım, belgelerim ve senetlerimizi istedik. Şikayet yayında olduğu sürece işlem yapamayacaklarını söylediler. Kaldırdım, sadece bir senet ulaştı. Elime şöyle ki, 15.699 TL icra borcunu ödedik ve şu an iki kayıtlı öğrencimiz oldu. Ödemeden sonra aradım ama hiçbir şekilde ulaşamadım. Telefonları kapalı ama WhatsApp'tan attığım mesajlar gidiyordu. Ben de anladım ki buraya yazmadığım sürece beni arayan ya da aramalarıma dönen kimse yok. Şu an tek istediğim, 20.560 TL para ödedim ve bunun karşılığında bize vaat edilen her şeyin yerine getirilmesini istiyorum. Sadece bu parayı boşuna ödemedik biz. İnşallah bunu yazdıktan sonra geri dönüş yaparlar ve biz de hakkımızı alırız. Bize verilen vaatler ise hafta sonu çekim olacak, servis alacak, servis bırakacak, SSK yatacak. Bunlar yerine getirilmediği sürece hiçbir şekilde bu şikayetimi kaldırmayı düşünmüyorum. Dediğim gibi, tek istediğim hakkımız olan.

03 Aralık 2024 10:56

Şikayeti yazdıktan sonra yine mesajlarıma devam ettim ama mesaj ve aramalarıma geri dönüş yok aradığımda sürekli ulaşılmıyor

11 Aralık 2024 18:42

Şimdilik 3kişilik bir grubumuz var arkadaşlar eğer bir olursak herkes hakkını alır hep beraber bir şeyler yapalım ne yapacağımızı konuşalım karar verip harekete geçelim Instagram hesabımı tekrar yazıyorum aleynabyhn buradan ulaşın gruba alalım

Denizhan
Denizhan

Merhaba iletişime geçebilir miyiz Instagram hesabınızdan yazamıyorum takip etmediğiniz için kullanıcı adım denizodiac

08 Ocak 2025 10:04