Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 22:44

Peugeot 3008 2017 model kırmızı renk aracımızda kaputta ve tavanda boya renginde (boya solması) farklılık meydana geldi. Aracın ilk sahibiyiz, ilk defa Peugeot aldık. Yakıt konfor anlamında her şey güzel ama gün geçtikçe bu boya atması sorunu bizi oldukça rahatsız etti. İlerleyen günlerde bu aracı alacak olan kişiler tavan ve kaputu boyatmadan binmek istemeyecekler ki boyattığında takla atmış gözüyle bakılarak fiyatını düşürecekler. Bu ne bizim için ne de karşı taraf için hoş karşılanmayacak. Bununla ilgili yardım desteklerinizi bekliyoruz.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Muhammet
Muhammet

Aynı sorun 2018 model aracımda da var sonuca ulaşan oldu mu acaba ya da ne gibi bir uygulamayla bu hata düzeltilebilir. Yani yaşı küçük olan bu araçlarda bu boya hatası kabul edilemez

Peugeot 3008 Kırmızı 2017 Model Boya Atması

Aynı sorun bizim araçta da var. 2017 kırmızı 3008. Görünen o ki Peugeot ürettiği araçların arkasında durmuyor.

Oguzhan
Oguzhan

2017 model bende de var aynı sorun çözümü bulan varsa sevinirim

Burak
Burak

Merhabalar aynı sorun benim aracımda da mevcut yetkili servis incelemesi sonucu yaşından dolayı dış etken kaynaklı olduğu söylendi. Bu marka bu renk araçlara baktığımda çoğu aracında neredeyse aynı şekilde boyasında yanma olduğunu söyledim ama çok umursanmadı. Ben mahkemeye yoluyla halletmeyi umuyorum tek aklıma gelen bu umarım sonuç alabilirim.

Ferhat

Selamlar, konuyla ilgili bir sonuç alabilirsiniz bize de bilgi amaçlı paylaşım yaparsanız seviniriz. Geçmiş olsun

Hüseyin

Merhaba geçmiş olsun. Sorun aynı renk ve aynı şekilde bende de var. Çözüm bulabildiniz mi? Teşekkürler

Hüseyin

Peki herhangi bir kendiniz önlem aldınız mı ya da onarım yaptınız mı?

Ferhat

Merhaba, maalesef mağduriyetimiz ile ilgili hiçbir yetkili ilgilenmedi ve çözüm bulamadık...

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008'de Boya Solması Ve Renk Değişimi Sorunu

16 Mayıs 2025 12:27
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
23 Eylül 2025 16:58
Yetkili Servis Boya Problemi Ve Garanti Desteği Hayal Kırıklığı
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Boya Sorunu Ve Peugeot Pişmanlığı

Didem