Paşa sonuçtan hiç memnun değil

Persfx Yatırım Şirketi Mağduriyeti

17 Temmuz 2023 19:21

Persfx isimli Yatırım şirketi para yaptırana kadar her ısrarla arıyorlar yok şöyle kazanlar elde ediliyor. Böyle kazançlar elde ediliyor. Bir şekilde ufak parayla girdik 200 dolarla parayı erittiler gün içinde zararınızı kurtarmak için tekrar para yatırmamı söylediler. Bende yatıramam deyince hesabımı patlattılar bir gün içinde param çöp oldu. Bir de suçu üstümüze atıyorlar yanlış işlem yaptın diye böyle şirket olmaz.

08 Eylül 2023 14:44

Sürekli şikayeti kaldırmak için türlü türlü vaatler veriyorlar. Kimi kendini müdür olarak tanıtıyor kimiside şikayet vardan arıyoruz aracıyız şirketle alakamız yok diyorlar. Ben hiç birine güvenmiyorum insanları mağdur etmekten başka yaptıkları bir şey yok

17 Temmuz 2023 23:29

Şirket para yatırana kadar her gün farklı kişi arıyor her gün formaliteden kazanç sağlamış gibi gösterdikleri raporları atıyorlar. Ama parayı yatırdımı ne arayan ne mesaj atan var ne de söyledikleri gibi eğitim veren var. 1 günde 4000 TL paramı patlattılar. Ve tekrar para yüklediğim zaman zararı kademeyle toplayacaklarını söylediler. Y****u**** isimli çalışan bir de  azarlamaları ters işlem yaptığımdan olduğu bu zararın ve tekrar para yüklediğim zaman düzelteceğini söyledi. Hem suçlu hem de güçlü suçu bir de bana bulması ayrı bir saçmalık.

Birol
Birol

Hocam 200 dolarla kurtarmışsın bence şanslısın firma yorumlarına kanıp bize daha fazla zarara uğratıp sözleşme yapıp sözlerinde durmuyorlar ve likite üzerine önerilerle hesapları sıfırlayıp kazanç yapıyorlar

Paşa
Paşa

Sözleşme için beni de çok aradılar buradaki yorumu kaldırmak için ayrıca zararınızı kurtarcaz tekrar para gönderirseniz diye hiç birine inanmadım. Benim yorumum burda kalıcak herkes görsün bunların nasıl bir şirket olduklarını

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Persfx Platformunda Para Çekme Sorunu Ve Güven Kaybı Yaşadım

06 Ağustos 2025 16:16