Perla Mobilya Teslimat Süresi Çok Uzun

27 Temmuz 2024 11:42

Perla mobilya'dan üçlü koltuk aldım. 15 günde gelecek dediler. Bir ay doluyor ve hâlâ ürün gelmedi. İlgi alaka sıfır. Ben arıyorum sürekli ne zaman gelecek diye. Kumaş ile ilgili bir tedarik sorunu olmuş, gecikme sebebi bu dediler önce. E tamam arayın, haber verin.

Satana kadar bütün ilginiz ve saygınız var. Ben hata yaptım, bedelini de bir aydır bekleyerek ödüyorum. Daha da ne kadar beklerim kim bilir...

20 Eylül 2024 17:52

Perla mobilya Gaziosmanpaşa şubesi!  4 temmuzda satın aldığım ürün 15 güne gelecek denmişti 1,5 ay da geldi. Geldi ama benim beğendiğim koltuk değildi asla. Açık kahve beğendim ve bunun aynısı olacak değil mi diye bastıra bastıra söyledim evet dediler. Gelen ürün çok koyu bir renkti ayakları asla aynı renk ahşap değildi. Bugün 20 Eylül ve hala değişim olmadı. Ürünün iadesini istiyorum ama telefonda muhatap bulamıyorum. Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum bugün sizinle mahkemede görüşeceğim

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Perla Mobilya'dan Koltuk Siparişi Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

04 Ocak 2025 15:30
Perla Mobilya'dan Koltuk Siparişi Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 21:17
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Perla Mobilya 1aydan Uzun Süren Yapılmayan Teslimat Açılmayan Telefon.

15 Ağustos 2024 17:12
Perla Mobilya 1aydan Uzun Süren Yapılmayan Teslimat Açılmayan Telefon.

Süleyman
21 Mart 2025 08:58
Perla Mobilya'dan Aldığım Koltuk Çöktü, Sorunum Çözülmüyor!
Perla Mobilya'dan Aldığım Koltuk Çöktü, Sorunum Çözülmüyor!

Atölye Furnitu - Spotçu Mimar Köşe Koltuk Siparişi Kabusa Döndü: Geç Teslimat Ve Hatalı Tasarım

22 Eylül 2024 18:36