Perla Invesment Forex Oyunu!

06 Aralık 2023 19:41

Perla invesment ( www.perlainvestment.com ) adlı kurumla yaşadığım olayı anlatıyorum. Twitter'da l**** ş**** adlı kişi ile forex topluluğuna katılım ile ilgili yazıştım ve sonrasında telefon görüşmesi yaptık. Oldukça ilgili, yardımsever, insancıl olduğunu düşündüm ilk konuşmamızda. Sonra topluluğa katılabilmek için kendisinin de işlemlerini açtığı yukarıda internet sitesini paylaştığım Perla Invesment adlı Karabağ merkezli aracı kurumdan hesap açmam gerektiğini söyledi. Hesabı açtım. Açtıktan sonra fonlama yapasıya kadar günde 5 10 kere aramalar, mesajlar yazmalar fonlama yapıp yapmadığıma dair. Neyse. Fonlamayı, firmanın kendi internet sitesinde belirttiği Trc-20 adresine yaptım. Para gitmiş gözüküyor, dekont mevcut. Fakat tüm işler burada başlıyor. Gerek l***Bey, gerekse firmanın finans departmanından olduğunu söyleyen kişi miktarın kendilerine gelmediğini iddia ettiler. 6-7 saat sonra hesabıma miktar işlendi. Bu sefer şöyle demeye başladılar. İşte normalde çalıştığımız tether aracı kurumundan paranız bize gelmedi ama biz referansımızla size bakiye yüklettik. Böyle diyerek ileride para çekmenin önüne geçmeyi düşünüyorlar. Arkadaşlar bir iki işlem attı, işlemlere girmedim tabii ki, ve girenler eminim büyük zararda bekliyor. Yükleme yaptıktan bir gün sonra paramı çekmek istediğimi belirttim. Ama anlaşılacağı üzere arkadaşların söylediği, benim paramın onlara gitmediği, hala aracı kurumda bekletildiği, hesabımdaki miktarın onların bana güvenerek referansla yüklediği bakiye olduğu, dolayıyla çekim yapamayacağım söyleniyor. 4. Güne geldik, yükleme yapmadan önce günde 4 5 kez aranırken, şimdi telefon aramalarıma cevap verilmiyor tüm numaralardan. Sadece arada yazarlarsa finans departmanından haber bekliyorlarmış, haber gelince beni bilgilendireceklermiş.
Bu firma gerçekten güvenilir, yatırımcılar için güzel hizmet sunan bir platform olsaydı, fonlama için girilen adreste kripto ile yapılan gönderilerde (varsa eğer) böyle bir problemin yaşandığı, bu sebeple çekim işlemleri ile ilgili yaşanan durumu anlatır, yatırım yapmak isteyenleri bilgilendirebilirdi.
Başlarda ihtimal vermek istemedim ama artık 4. Günün sonunda kabul etmeye başladım. Perla Invesment adlı forex aracı kurumu ile yaşadığım olay budur. Benim başıma bu durumlar silsilesi geldi.

Eylem
Eylem

Perla investment mi invesment mi nereden şikayetçisiniz zira perla investment şikayetleri oldukça kabarık

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lerwick Financial Yatırım Aldatmacası

31 Ocak 2024 13:18

02 Kasım 2023 13:20
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Lmd Yatırım Forex'te Büyük Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet!

07 Eylül 2024 21:33