Tuba sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 09:39
Tuba'nın Teşekkür Mesajı
“Perilla ev ürünleri hemen benimle iletişime geçerek mağduriyetimi giderdi. Kirik urunu alıp yerine yenisini hiçbir ücret talep etmeden gönderdiler. Doğrular Perilla Ev Ürünlerine çok teşekkür ediyorum. Kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve kaliteli insanlar diyorum. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.”

Depremden hemen önce almış olduğum Perilla lux alüminyum çift katli kurutmalık urunu depremde bir kanadı büyük hasar gördü. Temin edebilmek adına Perilla ya yazdım. Fatura görselini paylaşırsam değişim alacaklarını söylediler. Fakat aldığım yer Gaziantep güven plastik faturayı vermemek adına 40 takla attı ve beni oyaladı. Sonra gelin verelim, mail gönderin bize firmaya gösterelim değişim yaptıralım diye diye neredeyse sene olacak hiçbir yol katedemedim. Perilla gruptan lütfen yardımcı olmasını rica ediyorum. Ciddi manada mağdur oldum.

05 Ağustos 2024 08:16 (Şikayetten 5 gün sonra)
Tuba
Tuba
08 Ağustos 2024 14:02

14 Ağustos 2024 11:47

Merve sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 15:36
"Gazella müşteri hizmetlerinden buradaki şikayetim sonrası hemen benimle iletişime geçerek sorunu çözdüler. Yeni ürün gönderildi. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim"
Gazzella İnternetten Satın Alınan Kurutmalığın Kısa Sürede Arızalanması
Gazzella İnternetten Satın Alınan Kurutmalığın Kısa Sürede Arızalanması

29 Mayıs 2025 22:57
Satın Alınan Tencere Takımının Kapakları Kendi Kendine Kırıldı, Yedek Parça Talebi
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
04 Ocak 2025 13:50
"Sorun yaşadığım günden beri ilgi alakaları son derece yerindeydi sonuna kadar ürünün arkasında durup yenisi ile değiştirdiler şiddetle tavsiye edebileceğim bir marka teşekkürler"