Bursa Pegem Akademide Yaşadığım Sorunlar

11 Haziran 2024 12:09

11 Haziran 2024 22:41

Bursa Pegem Akademi Öncelikle herkese merhaba. Bursa Pegem Akademi'ye kayıt olurken bir daha düşündürecek kısa yazımdan bahsetmek istiyorum. DGS kursu için kayıt oldum. Bu kuruma kayıt olurken, iki kere konular tekrar edilecek, son aylarda kamplar olacak gibi vaatler verildi ancak hiçbiri gerçekleşmedi. İlk başlarda her şey normal giderken, geometri hocası işi bıraktı ve yaklaşık 1,5 ay kadar geometri dersi göremedik. Telafisi olacak dendi ama olmadı. Ne bir rehberlik hizmeti ne de danışmanlık sağlandı; konular bile baştan savma bir şekilde bitirildi. İlk başlarda iki ders Türkçe dersi görürken, tek derse düşürdüler. Sınıfta eşit ağırlık ve sözel hazırlanan öğrenciler olmasına rağmen (hoca yokluğundan başka sınıfa vermişler bize giren hocayı) kaç defa konuşmaya gittik, halledeceğiz deyip başlarından savdılar. Sınıfımda kaç kişi uğraşmak istemediğinden dolayı kurumu bıraktı. Bu yazı aklınızın bir köşesinde olsun. Kalın sağlıcakla.

11 Haziran 2024 12:22

11 Haziran 2024 12:16

12 Haziran 2024 09:10 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, sorununuzla ilgili yardımcı olabilmemiz adına bizlerle iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz yardımcı olacağız. İyi günler dileriz.

Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 21:49
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ Sistem Kurs Merkezi Aldığı Paranın Hakkını Asla Vermeyen Bir Kurum!

28 Temmuz 2025 22:43
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Final Özel Öğretim Kursları Güngören Köyiçi

18 Temmuz 2024 10:24