Sinan sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 01:43

Pazarama adlı sitede mağduriyet yaşadım. 14/04/2024 tarihinde PS5 Sony PlayStation için 16.500 TL ödeme yaptıktan sonra, adres bilgilerimi girip kredi kartı ile işlemi tamamladım. Bir saat sonra WhatsApp üzerinden Pazarama adına bir temsilci tarafından arandım. Temsilci, ödemeyle ilgili bir sorun olduğunu ve kredi kartı işleminin iptal edildiğini belirtti. EFT yapmam durumunda ürünün gönderileceğini ifade ettiler. Pazarama sitesindeki durumu kontrol ettiğimde ödemenin gerçekten iptal edildiğini gördüm. Verilen IBAN'a 16.500 TL gönderdim. Alıcı: Durmayan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Tic. Ltd. Şti, İşlem Tutarı: 16.500,00 TRY, Alan Banka: Türkiye İş Bankası a. Ş. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda, EFT ile ödeme almadıklarını ve gerekli belgeleri talep ettiler. Bankam ile iletişime geçerek durumu bildirdim ve paramın iadesini talep ettim. Bu süreçteki belirsizlik devam ederken, Pazarama firmasının bu durumdan sorumlu olduğunu düşünüyorum. Kişisel bilgilerim, adresim dahil olmak üzere tüm detaylar maalesef bilinmekte. Sipariş numarası ve diğer tüm bilgilerim ele geçirilmiş durumda. Bu sorunun sadece dışarıdan kaynaklanmadığını, Pazarama firması ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yasal süreci başlatmayı planlıyorum, ancak hukuk sisteminin bu durumu çözüp çözemeyeceği konusunda tereddütlerim var.

15 Nisan 2024 17:18

Para mi çaldılar. Tokatladilar. Sonra beni arıyor biz bir şey Yapamayız diyorlar. Pazarama sitesi hırsız

15 Nisan 2024 17:16

Geceden beri 10 defa Pazarama şirketi aradım. Tedarikçi niz aradı beni. Siparişiniz iptal edildi. Sipariş numaram da adresime kadar tüm bilgileri veriyorsunuz tedarikçi ye. Sonra beni dolandiriy or sonra para iadesi vermiyoruz. Eee benim para senin iş yaptığın tedarikçi tokatladi. Yarin sabah Savcılığa suç duyurusunda gideceğim. Allah sizin belanız ı versin. Çala çoğunuzda çıksın. Pazarama hırsız değil nedir. Her kese söylüyorum burada bir şey almayın. Çop dahi alma. Yoksa bana yapılan size de olur.

15 Nisan 2024 14:06

14/04/2024 aksam saat 20 gibi Pazarama alis veriş yaptım sonrasında yaptığım alis veriş tutarın 3 is günü içerisinde iadesi yatırılacak ama tedarikçi olduğumuz için havale yapılırsa ürün elinize geçer dediler. 16500 TL havale yaptım. Sonra müşteri temsilcisini aradım böyle bir hizmetimiz yoktur. Tedarikçi tarafında müşterinin bilgileri v. S verilir. Is bankası hesabına yollamıştım parayı bu paramı bankanız aracılığı ile geri almak istiyorum. Yani dolandirild ik. TR270006400000112190722601 Alıcı : Durmayan inşaat ve yapı malzemeleri tic. Ltd. Şti İşlem Tutarı : 16.500,00 TRY Alan Banka : 0064 - Türkiye İş Bankası bu hesaba yolladım. Ziraat hesabımdan yolladığım için bankayı arayıp işlem iptal itiraz ettim. Teşekkürler kolay gelsin

15 Nisan 2024 05:49
Pazarama Adlı Sitede Mağduriyet Yaşadım!

Ayrıca indirdiğim Pazarama sitesi uygulamada siparişimi vermiştim. Üyelik kaydı ve adres bilgilerini girdikten sonra k. Kartım ile siparişi aldım. Neden siparişi iptal ettiniz ki. Stokta var gözükmesi halende iken. Kısacası bu şekilde Pazarama firmasi dolandırıl dim. Sorumlu muhatap olacağım firma bu. Bu mağduriyeti en kısa zamanında giderilmesini talep ediyorum. Çocuğuma hediyesini alırken gözlerindeki mutluluğu bir gorseydiniz. Bir de alamayacağımı yani oyun makinesi almak yerine oyuna geldiğimi gördükten sonraki bir görseydiniz benim çocuğu.

15 Nisan 2024 09:02 (Şikayetten 7 saat sonra)
15 Nisan 2024 12:01

Bugün 2 defa Pazarama müşteri temsilcisini aradım. Benim mağduriyet im ile ilgili bilgi almak istedim. Müşterinin bilgilerini tedarikçi firmalara veriyoruz. Adres sipariş no için. Ama dönüş olmadı. Lütfen bu sorunumu gün içerisinde çözelim. Kolay gelsin

Ahmet
Ahmet