22 Ekim 2024 18:10

Bu site üzerinden ürün alırken dikkatli olunmalı. Instagram'da reklamlarla insanları EFT yoluyla ödeme yapmaya yönlendiriyorlar. Gerçek bir alışveriş sitesi gibi üyelik verip kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorlar. Canlı destek veriyorlar ama bu da bir düzen; sizi 'siparişiniz hazırlanıyor, pazartesi yollayacağız, yoğunluk var cuma yollayacağız' diyerek oyalıyorlar. Sonrasında canlı destek bölümünü site hesabınızdan kaldırıyorlar ve daha da ulaşamıyorsunuz. Bu siteye karşı dikkatli olunmalı.

Sibel
Sibel

Pazarfirsatlari.com alışveriş sitesi tamamen düzenden ibaret olup insan kandırmacasından başka bir şey değil insanları zorla EFT yöntemiyle alışverişe zorlayıp sözde canlı destek oluşturuyorlar siz siparişin ne zaman geleceğini sorduğunuzda canlı destektende çıkarıp asla cevap vermiyorlar sitede bulanan telefon numarasıda tamamen düzenek hiçbir şekilde irtibat kurup kimseye ulaşamıyorsunuz alınan ürünlerde hep yüksek meblağlı ben 3,999 TL hiç de az değil bu konunun çözümlenmesi hakkında yardim talep ediyorum zira bu site daha çok canlar yakacak

Mesude sonuçtan hiç memnun değil

Pazar Fırsatları Şikayeti

22 Ekim 2024 21:45

03 Kasım 2024 11:24
Güven Vermeyen Alışveriş Deneyimi
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 19:02