Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Patibul.com Sahiplendiğimiz Kedinin Hasta Çıkması

07 Kasım 2023 07:08

patibul.com sitesi üzerinden bir süredir takip ettiğim kedi ile ilgili C*n Ka***cı isimli ve İstanbul / Kartal / Atalar Mah. Adresinde olan satıcı ile iletişime geçerek anlaştım. 31.10.2023 tarihinde minik yavrumuzu kendisinden istediği ücreti ödeyerek teslim aldım. Aynı akşam eve getirdiğimde yavrumuzun hasta olduğunu fark ettim. Ertesi gün veterinere götürdüğümde yapılan testler sonucunda bir süredir parazit rahatsızlığı olduğu ayrıca beslenmesinin yetersiz kaldığını, iyi bakılmadığı için de çok zayıf olduğu bilgisi verildi. Satıcı ile defalarca iletişime geçmek istememe, durumu anlatmama ve yavrudan aldığı ücreti iade istememe rağmen ne telefonlarıma, ne mesajlarıma ne de sosyal mecralardan yazdığım mesajlara bir türlü dönüş alamadım. Sırasıyla 1 Kasım, 2 Kasım ve 4 Kasım tarihlerinde veterinere götürerek yavrumuzu iyileştirmeye çalıştık. Ancak 4 Kasım tarihinde vücut ısısının ani düşmesiyle yoğun bakıma alıp küveze koydular ve o gece yavrumuzu kaybettik. Patibul.com ile de iletişime geçtim ancak onlarda satıcıya ulaşamadıklarını belirttiler.
İlk evcil hayvanımızı sahiplenmek istemiştik. Evdeki 6 yaşındaki oğlum ile beraber büyütmek istemiştik. Ancak biz iyi niyetle düşünürken ne yazık ki travma geçirdik. İşin maddi boyutu bir tarafa manevi olarak ciddi anlamda sarsıldık. Satıcıyla hiçbir şekilde iletişim kuramayınca hayvan sevgisi duygumuzla oynandığını ve kandırıldığımızı anladık. Maddi olarak yaklaşık tedavi masrafları ile beraber 12.000 TL civarında para harcadım. Yinelemem gerekirse işin maddi boyutu bir tarafa manevi olarak sarsılmak çok üzücü.
Gerekli yerlere satıcı hakkında suç duyurularında bulunulması için yazışmalar, dekontlar, veteriner raporları ile birlikte avukata gidildi. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle insanların bir şekilde ceza almasının gerekli olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca kedi sahiplenmek isteyenler varsa ve araştırma için buraya geldilerse lütfen yukarıda yazdığım isme ve adrese dikkat ederek ona göre sahiplensinler.
Mağduriyetimizin nasıl giderileceği konusunda en küçük bir fikrim dahi yok.

Can sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 11:12
Sağlıksız Kedi Satışı Ve İlgisiz Satıcılar
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Kedi Hasta Çıktı Ve Kısa Sürede Hayatını Kaybetti

30 Mayıs 2025 12:58
Aldığım Kedi Hasta Çıktı Ve Kısa Sürede Hayatını Kaybetti
Sena sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 22:35

04 Eylül 2023 21:41
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Tatlı Paticikler Hasta Çıkan Köpek

31 Ocak 2025 12:23