Ardıç sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 00:19

Kocaeli Pasteur Veteriner Kliniği

Öncelikle merhabalar, şans eseri yol kenarında baygın bir şekilde bulduğum perişan halde olan bir canı referans üzerine Kocaeli Pasteur Veteriner Kliniğine fahiş bir fiyat ile naklini gerçekleştirdik (klinik tarafından). Sonrasında köpek ile ilgili birçok tahlil, röntgen, ultrason işlemleri yapıldı. Bu arada kliniğe götürürken '4000 TL sizi tanımıyoruz, işlem öncesi ödeme yapmanız gerekmektedir' dendi (15 yıllık kliniğim referans olmuştur). Ödeme yapıldıktan sonra işlemler başlatıldı, çıkan fatura yapılan işlemlere göre çok fazladır. Ne bir ameliyat, ne bir doğru düzgün tedavi, ne bir yıkama, ne de bir temizlik yapılmamıştır. Hayvana ikinci el her yeri kırık ve yırtık, aynı zamanda kirli bir boyunluk takılmıştır. 1 haftalık süreçte hiçbir değişiklik olmadan aranıp 'bu hayvanı buradan bugün alın, tedavisi bitti' diyerek teslim ettiler. Bu sırada hayvanı klinikten apar topar çıkartma peşindeydiler, hayvanda ki koku dayanılmazdı, yıkamak bu kadar zor olmamalı. Vücudunun her yeri çiş ve kaka iken nasıl tedavi yapıldı? Anlamak zor, yaralarına nasıl müdahale edildi? Nasıl krem sürdüler? Sanırım mama verilmemiş, farklı bir kliniğe geçtiğimizde 2-3 kap mama yedi, yıkama sırasında küvetteki suyu durduramadık ve içmeye çalıştı. Aldığım dökümanda sadece vitamin takviyesi verildiği bir gün verip üç gün sonra tekrar antibiyotik verilmiş ve sokaktan bulunan bir can olmasına rağmen pansuman ücreti bile 250 TL olarak yansıtılmıştır. Kulakları için temizlik bedeli yazılmış, 350 TL de fiyat yazmışlar (kulaklar çok kirli, bugün farklı bir klinikte temizlettik). Ayaktan yabancı cisim çıkartmak (2 tane ot çıkartmak için) 1020 TL yazılmıştır. Yazık günahtır, paranızı bu tip işletmelere kaptırmamanız için yazımı inşallah okursunuz. Fatura görselini de paylaşıyorum. İnceleyiniz ve o şekilde gidiniz, lütfen. Sokak hayvanı olmasına rağmen indirim değil, bindirim yapıldığı fatura da çok net bellidir. Köpeğinizin ölmesini istiyorsanız mutlaka tercih edebilirsiniz.

01.09.2023

Fatma
Fatma

Fiyatlar İstanbul veteriner hekimler odası tarafından belirlenmektedir, hekimin kafasına göre yazdığı fiyat mümkün değildir. Belirlenen fiyatın altında tedavi yapılamaz, yapılması yasaktır. 2 ot diye tabir ettiğiniz ücret yasaya bağlı belirlenir indirim uygulanmaz. Şikayet açarken araştırmanızı öneririz.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 11:49

Patipaty Pet Veteriner Kliniği Pişmanlığı