Pasaport Pier Otel Olağanüstü Kötü Bir Gece!

18 Temmuz 2024 19:24

13.07.2024 tarihinde eşim ve 7 yaşındaki çocuğumla otele giriş yaptık. Gece saat 01.00 sıralarında elektrik kesildi, jeneratör devreye girer diye düşündük. İzmir sıcağında kapalı odada 15 dakika içerisinde rutubet ve sıcaktan nefesimiz kesilmeye başladı. Aşağıya indiğimizde ağır bir yanık kokusu ile karşılaştık, otel görevlisi ters bir edayla trafonun patladığını, Gediz Elektrik yetkililerinin beklendiğini söyledi, jeneratörün de mazotunun bittiğini ifade etti. Odada küçük çocukların olduğunu ve geçici olarak en azından yedek bir jeneratör getirilmesini talep ettik. Kabul görmedi. 1 saat geçti artık oteldeki diğer müşterilerden de şikayetler arttı, ayrıca sıcak dayanılmaz bir noktaya gelmişti odalarda. Otel hala dağıtım şirketinin elemanlarını bekliyor herhangi bir alternatif çözüm üretmiyordu. 1 buçuk saat bekledikten sonra gece saat 03.00 sıralarında otelden ayrılmak zorunda kalarak, gecenin o vaktinde başka bir otele geçmek zorunda kaldık. Anılan tarihten itibaren de paramızı hala geri alamadık, sürekli bir geciktirme hali var. Hala bekliyoruz, otel yöneticileri kötü niyetli, çözüm üretmekten aciz ve amatör. Pazartesi günü ihtarname çekeceğim.

Orty Airport Hotel Sorumsuz Hizmet

20 Ağustos 2024 13:17
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 17:52
Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:43

10 Temmuz 2024 21:22