Ender sonuçtan hiç memnun değil

Parex Tornado Yedek Parça Eksikliği

Parex Tornado Yedek Parça Eksikliği
19 Eylül 2024 13:27

Parex Tornado temizlik setimiz var ve birkaç yıldır memnuniyetle kullanıyorduk. Geçenlerde kovadaki dönen parçayı kovaya bağlayan kısım kırıldı. Şu anda sağlıklı bir sıkma yapmıyor ve kullanamıyoruz. O parça satılır mı diye araştırdım ama bulamadım. Gördüğüm kadarıyla şikatetvar.com'da da benzer sorunla karşılaşan kişiler olmuş. Bu parçanın temin edilebiliyor olması lazım. Ufak bir parça yüzünden komple set kullanılamaz duruma geliyor çünkü.

19 Eylül 2024 14:04 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

24 Eylül 2024 10:28

Merhaba, Herhangi bir sorunumuzda farklı iletişim yollarıyla iletişim kurabileceğimizi belirtmişsiniz ama ben zaten ilk 15 Eylül tarihinde sitenizdeki forma yazdım bu durumu. Oradan 4 gün dönüş olmadı. Şikayetvar'a yazınca yarım saat içinde dönüş yaptınız. Arayacağınızı söylemiştiniz ama arayamadınız sanırım? Ulaşamadıysanız vs. En kısa sürede dönüş yapabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Kahraman sonuçtan çok memnun

Kahraman
02 Eylül 2023 16:39
"Firma iletişime geçti ve kırılan parçayı kargo ile tarafıma iletti, süreç çok kısa sürdü. Çok teşekkürler"
Parex Tornado Sıkacak Yeri Kırılması
Parex Tornado Sıkacak Yeri Kırılması

Gamze
26 Haziran 2024 00:49
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
20 Kasım 2024 11:17
"Sorunum yeni aparat teminiyle bir hafta gibi kısa bir sürede çözüldü. Teşekkürler..."

Esra
08 Aralık 2023 21:58
Yadikar sonuçtan çok memnun

Yadikar
18 Nisan 2024 23:36
"Merhaba Yetkililer en kısa sürede iletişime geçip sorunumu yedek parça ile değişim yapıldı çok teşekkür ediyorum."