Meral sonucu yetersiz buldu

Parex Mop Mandal Takılması

Meral
04 Temmuz 2024 14:01

Sprey mop ürününde mandal kısmında takılma oluyor püskürtme kısmında takılmadan ötürü seri püskürtme gerçekleşmiyor ve oynar başlık kısmında ses oluyor. Firmayla bire bir iletişime geçtim ve bana "şu an sistemde sorun var iki güne geri dönüş yapılacak" dendiği için firmaya güvenerek üstünde durmadım. Ama maalesef günlerdir ne arayan ne de soran oldu. Daha sonra tekrar iletişime geçtim yoğunluktan kaynaklı olduğu WhatsApp üzerinden sorun videosu istendi videoyu da yolladım. Maalesef hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı. Firma hiçbir şekilde geri dönüş sağlamıyor. Ürünü kasım ayında aldım bilmiyorum geç mi kaldım ama bu durumu Tüketici Hakları'na bildirerek bsr sonuç sağlamaya çalışacağım. En azından orası olumlu ya da olumsuz geri dönüş sağlıyor.

05 Eylül 2024 23:53

Trendyol'dan almış olduğum Parex marka sprey mop kısa bir süre sonra mandalında sorun oluştu. Cevap vermeleri biraz geç olsa da 5 Temmuz da Parex firmasıyla iletişime geçtim. 26 Temmuz da yeni ürün gönderildi. Fakat ürün sapı kırık geldi. Firmaya ürünün resmini yolladım. 19 ağustosta yazdım çarşamba kargoya vereceklerini söylediler. Kargoya vermediler. 26 Ağustos hangi çarşamba diye sordum iki gün sonra dediler. Kargoya vermediler. 30 Ağustos sizin çarşambalar çıkmaz ayın son çarşambası mı dedim. Kargoya vermediler. 4 Eylül iletişime geçtim ürün yeni geldi yarın kargolanacak dediler. Kargoya vermediler. Bu saatten sonra vermesinler. Parex marka alacaklar iyi düşünsün ürününüz hasarlı çıkarsa çıkmaz ayın son çarşambasına hasarsız ürününüze ulaşırsınız

Özgenur
25 Ağustos 2023 14:08
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
30 Aralık 2024 01:15

Parex Sprey Mop Hayal Kırıklığı

Hatice
26 Şubat 2024 12:32
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
31 Ağustos 2023 13:19
Musa sonuçtan çok memnun

Musa
13 Eylül 2024 00:54
"Teşekkürler mağduriyetim giderildi parexle devam"