26 Haziran 2024 14:50

Palette Doğal Kalıcı Renkler serisinden 10.0 açık sarı boya aldım. Dip boyası yapmak için saçımı boyadım. 10 dakika içinde saç diplerim simsiyah oldu ve boya sonrası aşırı derecede dökülme yaşadım. Saç derimde kaşıntı yaptı. Kokusu fazla ağır ve çok kötü bir hal aldı. Dışarı bile çıkamadım bu halde tekrar saçımı koyu bir renge boyatmak zorunda kaldım. Rezil oldum. Saçlarıma yine alıp baktığım zaman fark ettim ki boyanın kutusu açık sarı, çıkan renk ise siyah, bambaşka bir renk. Bu kabul edilebilir bir hata değil. Palette gibi köklü bir firmaya hiç yakışmadı. Kesinlikle şikayetçiyim.

Duru
Duru
02 Temmuz 2024 19:58

Bugün firmadan bana gelen tek şey 2 kutu ezilmiş boya ben şikayetimde dökülme yaşadığımı ve sac derimin yandığını söylemiştim hala dalga geçer gibi bana 2 kutu boya gönderiyorlar sizin yüzünüzden saçlarım mahvoldu Palette markalı sac boyası almayın aldırmayın alan kişileri uyarın böyle bir durumda hiçbir şey yapmıyorlar mağdur olan siz olursunuz

Yeliz
Yeliz

Bende şikayetçiyim saçlarımı iki gün önce 6_88 dört kutu ile boyadım ve saç diplerin yara oldu saçlarım yandı ve kısacık kestirmek zorunda kaldım bir daha da asla Palette kullanmam.

Özge
08 Temmuz 2025 16:17
palette-sac-boyasi-sac-derimde-yanma-ve-su-toplamasina-neden-oldu-3.jpg
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Palette Saç Boyası: Sağlık Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

Şükran